Çözüldü Yedekleme ve geri yükleme

cono80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
LineageOS 17.1
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhabalar miui eu beta dan lineage'e geçiş yaptım. Uygulamalarımı birebir nasıl aktarabilirim. Anladığım kadarıyla da mi suite sadece miui dan çalışıyor?(çünkü oradan backup aldım) . Forumda gördüğüm kadarıyla da illa ki rom atmamız gerekiyor gibi bir izlenim ortaya çıktı. Teşekkürler

Çözüm
Bir dahaki yüklemenizde miclouda kopyaladiginiz gibi telefon uygulama düzeninizi gmail hesabınıza kopyalayın.
AOSP romlarda gmail ile giriş yaptığımız için kurulum esnasında bunu sorar. İşiniz kolaylaşır.
Veyahut swift Back-Up uygulamasını da kullanabilirsiniz. Wifi şifrelerinizi arama kayitlarinizi da yedekleyebilirsiniz.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bir dahaki yüklemenizde miclouda kopyaladiginiz gibi telefon uygulama düzeninizi gmail hesabınıza kopyalayın.
AOSP romlarda gmail ile giriş yaptığımız için kurulum esnasında bunu sorar. İşiniz kolaylaşır.
Veyahut swift Back-Up uygulamasını da kullanabilirsiniz. Wifi şifrelerinizi arama kayitlarinizi da yedekleyebilirsiniz.

Oyla: Çözüm

cono80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Mi 6
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

teşekkürler

Oyla:
Üst Alt