Çözüldü yedekden sonra telefonun şifre istemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Sevgili Arkadaşlar Dün Akşam Telefonuma TWRP den daha önce aldığım yedeği kurdum,telefonum açılfıktan sonra şifre istemeye başladı üç dört defa şifreyi girdim kabul etmedi her defasında da deneme süresi zamanını uzattı açamadım, bende bir panik baş gösterdi sonra TWRP ye geri döndüm yedeği silip tekrardan temiz kurulum yaptım,çok şükür telefonumu kullanabiliyorum
Lakin aklıma yer etti,alınmış olan yedeği yüklediğinde bu şifre olayın nasıl çözülüyor.
bu arada Mi 6 kullanıyorum Rom ise Miui 8 Xiaomi eu 8.5.5.0 ve yedekde bu roma aitti

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sevgili Arkadaşlar Dün Akşam Telefonuma TWRP den daha önce aldığım yedeği kurdum,telefonum açılfıktan sonra şifre istemeye başladı üç dört defa şifreyi girdim kabul etmedi her defasında da deneme süresi zamanını uzattı açamadım, bende bir panik baş gösterdi sonra TWRP ye geri döndüm yedeği silip tekrardan temiz kurulum yaptım,çok şükür telefonumu kullanabiliyorum
Lakin aklıma yer etti,alınmış olan yedeği yüklediğinde bu şifre olayın nasıl çözülüyor.
bu arada Mi 6 kullanıyorum Rom ise Miui 8 Xiaomi eu 8.5.5.0 ve yedekde bu roma aitti
Yedeğini aldığınız sistemde parmak izi veya kilit ekranı şifresi kullanıyorsanız bu durum ortaya çıkıyor. Yedek almadan önce parmak izi veya kilit ekranı şifresi verilerini temizlemeniz/kaldırmanız gerekir. Bu tarz durumlarda yada kilit ekranı şifresi unutulduğunda ekteki dosyayı twrp üzerinden flashlarsanız kilit ekranı verilerinizi temizleyecektir.

Ekli dosyalar

• del_pwd.zip
    1,1 KB · Görüntüleme: 89
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt