Yardım YD telefona hyperos güncellemesi

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
32
Telefonumu yeni aldım Xiaomi 13T ve telefon yurtdışı bende bölgeyi türkiye yapacakken yanlışlıkla filipinlere aldım hyperOS o bölgede geldi türkiyeye geri aldığımda gitti ve telefonumda ımeıde attırmadım dirençde şuan hiçbirşey yok açık değil telefonum 8 ay süresi var dediler bi abimde güncellemeyi yapma dedi birşey olabilir dedi direnç attırdıktan sonra yap güncellemeyi dedi ama ben birkere sıfırladığımda birşey olmadı güncellemeyi yapmalımıyım

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Telefonumu yeni aldım Xiaomi 13T ve telefon yurtdışı bende bölgeyi türkiye yapacakken yanlışlıkla filipinlere aldım hyperOS o bölgede geldi türkiyeye geri aldığımda gitti ve telefonumda ımeıde attırmadım dirençde şuan hiçbirşey yok açık değil telefonum 8 ay süresi var dediler bi abimde güncellemeyi yapma dedi birşey olabilir dedi direnç attırdıktan sonra yap güncellemeyi dedi ama ben birkere sıfırladığımda birşey olmadı güncellemeyi yapmalımıyım
tam tersi hazır imei attırmamışken yapcan imei atılırsa imeilerin gitme olasılığı var imei atılmadan önce güncelleye bileceğin kadar güncelle daha sonra dirençli attırsan gitmez belki markadan markaya değişiyor

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam tersi hazır imei attırmamışken yapcan imei atılırsa imeilerin gitme olasılığı var imei atılmadan önce güncelleye bileceğin kadar güncelle daha sonra dirençli attırsan gitmez belki markadan markaya değişiyor
Direnç attırıcam performans etkilemez değilmi birde telefonu başka şehirden aldığım için uzaktan imei atma doye birşey varmıs 168 saat sonra onu göndericem ama imeiden daha çok direnç düşünüyorum

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Direnç attırıcam performans etkilemez değilmi birde telefonu başka şehirden aldığım için uzaktan imei atma doye birşey varmıs 168 saat sonra onu göndericem ama imeiden daha çok direnç düşünüyorum
Uzaktan imei diye bişi yok sadece süresini uzatırlar direnç atıncada nfc çalışmıyor ama cihazdan cihaza değişir performans da etkilemez cihazında sadece nfc sıkıntı görür

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
32
Uzaktan imei diye bişi yok sadece süresini uzatırlar direnç atıncada nfc çalışmıyor ama cihazdan cihaza değişir performans da etkilemez cihazında sadece nfc sıkıntı görür
Teşekkür ederim şuan hiçbirşey yokken hyperOS u yapayım demi sunucu değiştirip.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Teşekkür ederim şuan hiçbirşey yokken hyperOS u yapayım demi sunucu değiştirip.
Sunucu derken farklı romlarda hyperos varsa bl kilidini aç mi flash ile rom yükle önerim Endonezya veya eu romdur

LERUS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
6
hocam gayet de çevremde direnç atılmış cihaz kullananlar var nfc sıkıntısı olmadı. Direnç atan kişiyle alakalı olabilir

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
hocam gayet de çevremde direnç atılmış cihaz kullananlar var nfc sıkıntısı olmadı. Direnç atan kişiyle alakalı olabilir
şimdi şöyle ustaya baglı evet ama çoğunluk çalışmama yönünde ondan dedim

talhasahin66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
32
Sunucu derken farklı romlarda hyperos varsa bl kilidini aç mi flash ile rom yükle önerim Endonezya veya eu romdur
Nasıl yapabilirim youtubede videosunu göremedim türkiyede hyperos yok bölgeyi filipinlere alınca hyperos güncellemesi geliyor o dediğiniz uygulamayı nasıl yapabilirim

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Nasıl yapabilirim youtubede videosunu göremedim türkiyede hyperos yok bölgeyi filipinlere alınca hyperos güncellemesi geliyor o dediğiniz uygulamayı nasıl yapabilirim
youtube bl kilit açma yazın düzgün bir video bulup adımları izleyin daha sonra miui rom kurma yazıp ilgilivideolara ulaşa bilirsiniz burdan anlatsam anlaması güçlük olur ondan youtubeye bakın

Üst Alt