Soru Yd cihaz HyperOs hakkında sorularım

ali072

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi note 10
Konular
36
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 14.0.6 TKWEUXM
Telefon Modeli
Xiaomi 11T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yd Xiaomi 11t cihazım var. HyperOs rom yükleyeceğim. Rom recovery ile atılıyor daha önce hep fastboot ile attığım için recovery nasıl atılır bilmiyorum. Cihazımın ilk önce bootloader kilidini açacağım ilerde kayıt da sorun yaşamamak adına. cihazımı henüz kaydetmedim ben cihaza hyperos attıktan sonra tekrar kayıt işlemi oluyor mu? Recovery rom nasıl atılıyor? Recovery rom atarsam bootloader kilidim kapanır mı? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

tobisto

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
21
Hiç bunlarla uğraşmadan isim değiştirme yöntemiyle güncellemeyi denediniz mi ? En zahmetsizi o.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

ali072

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi note 10
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bunlarla uğraşmadan isim değiştirme yöntemiyle güncellemeyi denediniz mi ? En zahmetsizi o.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam benim yüklü olan romumda güncelleme gelmiş ben Endonezya HyperOs yükleyeceğim

Oyla:

Emirhanozdemir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi 8 se
Konular
2
Yd Xiaomi 11t cihazım var. HyperOs rom yükleyeceğim. Rom recovery ile atılıyor daha önce hep fastboot ile attığım için recovery nasıl atılır bilmiyorum. Cihazımın ilk önce bootloader kilidini açacağım ilerde kayıt da sorun yaşamamak adına. cihazımı henüz kaydetmedim ben cihaza hyperos attıktan sonra tekrar kayıt işlemi oluyor mu? Recovery rom nasıl atılıyor? Recovery rom atarsam bootloader kilidim kapanır mı? Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hyperos eu romu fastboot üzerinden kurdum

Fastboot ile kurulum:
  • Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin
  • ROM zip'ini yeni bir klasöre çıkarın
  • Cihazınızı kapatın
  • Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun)
  • USB kablosuyla PC'ye bağlanın
  • Kurulum komut dosyalarından birini çalıştırın (PC işletim sisteminize göre):
    - First_install_with_data_format - Xiaomi.eu ROM'u ilk kez güncelliyorsanız veya sürüm düşürüyorsanız veri silme ile.
    - update_rom - daha eski bir Xiaomi.eu ROM'dan güncelleme yapıyorsanız veri silinmeden.
  • Tamamlamak!

Oyla:

ali072

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi note 10
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hyperos eu romu fastboot üzerinden kurdum

Fastboot ile kurulum:
  • Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin
  • ROM zip'ini yeni bir klasöre çıkarın
  • Cihazınızı kapatın
  • Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun)
  • USB kablosuyla PC'ye bağlanın
  • Kurulum komut dosyalarından birini çalıştırın (PC işletim sisteminize göre):
    - First_install_with_data_format - Xiaomi.eu ROM'u ilk kez güncelliyorsanız veya sürüm düşürüyorsanız veri silme ile.
    - update_rom - daha eski bir Xiaomi.eu ROM'dan güncelleme yapıyorsanız veri silinmeden.
  • Tamamlamak!
Hocam Endonezya romunun fastboot olanı yok recovery var

Oyla:

Emirhanozdemir01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Mi 8 se