Yardım Yazılım işini nasıl öğrenebilirim?

Kintaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kinta
Cihazım
İphone
Konular
1
Herkese merhabalar, telefon tamir işindeyim bir teknik serviste çalışıyorum hem o işi öğreniyorum hem de bir yandan yazılım işlerini öğrenmek de istiyorum. Sizlerden istediğim tavsiyeler genel itibariyle en basit google hesabı açmaktan dirençli imei kaydına kadar olan şeyleri nereden öğrenebilirim ve bunlar için hangi ücretli ve ücretsiz programları almam yeterli gibi bilgilerdir.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
21
Herkese merhabalar, telefon tamir işindeyim bir teknik serviste çalışıyorum hem o işi öğreniyorum hem de bir yandan yazılım işlerini öğrenmek de istiyorum. Sizlerden istediğim tavsiyeler genel itibariyle en basit google hesabı açmaktan dirençli imei kaydına kadar olan şeyleri nereden öğrenebilirim ve bunlar için hangi ücretli ve ücretsiz programları almam yeterli gibi bilgilerdir.
Hocam sizin telefon yazılımları ile ilgili bilgi ve detay öğrenmek istediğinizi görüyorum.
Yazılımın kendisi başkadır bir çok şeyi kapsar.

Gelelim sizin sorunuza, öncelikle rom nedir, bootloader kilidi nedir?

Bunları bilmeniz gerekir her cihazlar için fazlı yazılımlar geliştirilir. Mesela samsung cihazlar da kilit açık olsa bile sürüm düşüremezsiniz.

Xiaomi ve diğer markalar da bunu kilit açarak yapabilirsiniz.

Tabi kilit açmadan yetkili hesaplarla da yapabilirsiniz.

Her cihazın farklı methodlar'ı, programları vardır.

Sizin her cihazın yöntemlerini öğrenmeniz bir anda gerçekleşmez zamanla okuyarak, deneyerek yapacaksınız.

Direnç konusun da bir çok makale ve yazıtlar mevcut.

Xiaomi Tools – Everything you need
Sitemiz den gerekli direnç ve kayıt yöntemlerini, bilgilerini öğrenebilirsiniz ve lazım olan bazı araçları da indirebilirsiniz.

Size tavsiyem ise xiaomi cihazlar için ilk olarak yazılımsal işlemlerden başlayıp, donanımsal işlemleri öğrenmeniz,

Zaten araştırdıkça okudukça, izledikçe, her şeyi pratiğe dökdükçe başarırısınız.

Ücretli toolar konusun da bilgi veremeyeceğimizi belirtmek isterim bu konu da tooların ne işe yaradığı hangi işlevlere sahip olduğunu da tarayıcınızda ki ufak araştırmalar neticesin de kavuşacaksınız.

Hangi tool hangi cihaza daha çok destek veriyor, hangi tool kredi sistemi ile çalışıyor o tool ne işe yarıyor, yetkili hesap nerden bulabilirim.

Gibi soruların cevabına eminim ki zamanla ulaşacaksınız.

İyi forumlar dilerim kolay gelsin.

Üst Alt