Soru Yazılım için Amd mı Intel mi?

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
Arkadaşlar PC değişikliği yapacağım o yüzden amd biraz daha fiyat performans odaklı 3 sene önce işlemci AMD olan PC de MTK driver bir türlü kurulmuyor du Intel almak zorunda kaldım driver sorunu hiç yaşamadım ama şuan işler nasıl AMD de bilgim yok.
Nasıl olsa olur .
1 işlemci AMD ekran kartı AMD
2 işlemci AMD ekran kartı Nvidia
3 işlemci Intel ekran kartı AMD
4 işlemci Intel ekran kartı Nvidia

Teşekkürler.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
AMD ile halen bazı sürücüler sorun olabiliyor. Eğer bütçe ayarlayabiliyorsanız İntel ve Nvidia bir sistem kurmaya çalışın. Ayrıca İntel'in bir çok sanal makine ve sistem yönetimi işlevleri olduğu için bir çok konuda sorunsuz bir deneyim yaşatacaktır.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar PC değişikliği yapacağım o yüzden amd biraz daha fiyat performans odaklı 3 sene önce işlemci AMD olan PC de MTK driver bir türlü kurulmuyor du Intel almak zorunda kaldım driver sorunu hiç yaşamadım ama şuan işler nasıl AMD de bilgim yok.
Nasıl olsa olur .

Teşekkürler.
intel + nvidia
bu şirketler babamın firması değil böyle sofistike işlerle ugraşıyorsan bu kombinasyon güzel işler çıkarıyor telefonda snapdragon
benim görüşüm bu şekilde

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Nasıl olsa olur .

Teşekkürler.
Yonga seti driverını kurup denediniz mi? Ben de 5600x işlemci var, mtk driver da kurdum, herhangi bir problem yaşamadım.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Yazılımdan kastınız nedir hocam. Mesela ben yıllardır notepad++ kullanırım. p4 işlemcili windows xp de getirseniz benim için sorun olmaz ama bir diğer tarafta ekran kartı, işlemci, ram gereksinimi duyan programlar da mevcut

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yonga seti driverını kurup denediniz mi? Ben de 5600x işlemci var, mtk driver da kurdum, herhangi bir problem yaşamadım.
3 sene önce Ryzen 7 de ne yaptıysam olmadı onu satıp Intel almak zorunda kaldım şimdi tekrar değiştiriyorum ondan dolayı son durum nedir merak ettim. Bu arada her şeyi en az 10 defa denemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımdan kastınız nedir hocam. Mesela ben yıllardır notepad++ kullanırım. p4 işlemcili windows xp de getirseniz benim için sorun olmaz ama bir diğer tarafta ekran kartı, işlemci, ram gereksinimi duyan programlar da mevcut
Hocam cep telefonu yazılımı IMEI repair Vs işlemleri için.

Üst Alt