İnceleme Yazilim hakkindaki öneriler

Bu inceleme sizce yararlı mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
kullanıcı için en önemli şeyler göze çarpan değişiklikler arayüzde oynama yapmazsanız hickimse bu durumdan hoşnut olmaz herkes bu kadar bekliyor siz geç olsun güç olmasın diyorsunuz ama herkes beklentiyi yükseltiyor bu süreç içinde launcher,ayarlar,bildirim cubugununda farklı değişiklikler yaparsanız bu konuda bak be bekledigimize deydi derler ama yapmazsanız beklentiyi düşürürler bidahaki alacakları telefon Xiaomi olacağına Huawei veyatta Samsung gibi markalar olur ben öneri de bulunmak istedim sadece mesela beta yüklemek için telefonu sıfırlamak zorunda kaldım Apple gibi bir doğrulama kodu gönderip beta kullanıcı olunursa uygulamalar felan silinmeden güzel olur Xiaomi güzel telefon o kadar emek vermissiniz güncelleme de biktirtmayin insanları bunları kaide ye almakta size kalmış almamakta genelde yaşanan sorunlardan bahsetmek istedim sadece. Birde son olarak beta nin normal rom dan bir farkının olmadığını gördüm mesela ayarlar da bir kaç değişiklik var kurulum sihirbazinda var arayüz de launcher de bildirim çubuğunda yok emek çeke indirdim telefonu sifirladim göze aldım umdugumu bulamadım acikcasi bu duruma üzüldüm ne yalan soyliyim.

Üst Alt