Soru Yazılım düşürme

AYunus35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Arkadaşlar bugün genpaya gidip 11.0.4.0 den 11.0.1.0 a düşürmesini istedim. Yapamayız dediler. Bunu kendim yapsam cihaz garanti dışında kalır mi? Bootloaderı açıp kapattigin belli oluyormuş.

AYunus35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Telefonunuzu yeni aldıysanız biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. Pil kendini düzenliyor.
Cihaz 1 aylık fakat 11.0.1.0 android 9ken sıkıntım yoktu. Herşey normal çalışıyordu. Tekrar 11.0.4.0 android 10 geldi bu rom sıkıntılı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana ekran ayarlarında ''Cep Mod''unu kapatın ve pil ayarına gidip pili optimize edin düzelecektir
Cep modunu ve onu yaptık diyelim bu konum sorunu nasıl çözülecek. Let go ya her girdiğim de Antalya ilanlarını aciyor. Ben İzmir'e aliyom 9 tekrar Antalya'ya gidiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim asıl sorum 11.0.1.0 android 9 orjinal romu atsam garanti de anlasilir mi? Bu bootloader açıp kapatsak falan

Son düzenleme:
Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Telefonunuzu mi flash tool ile sürüm düşürüp bl kilidi kapatabilirsiniz cihazının garanti kapsamında devam eder

Oyla:

AYunus35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9t
Konular
2
Telefonunuzu mi flash tool ile sürüm düşürüp bl kilidi kapatabilirsiniz cihazının garanti kapsamında devam eder

Bu bl kilidi dediğiniz geliştirici seçeneklerinin içindeki OEM kilidi mi oluyor? Birde onu açtık sürüm düşürdük otomatik kapanmıyor mu?

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Bu bl kilidi dediğiniz geliştirici seçeneklerinin içindeki OEM kilidi mi oluyor? Birde onu açtık sürüm düşürdük otomatik kapanmıyor mu?
Hocam forumda dediklerinizin hepsinin cevabı mevcut biraz araştırmayla bulabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt