Yardım Yazilim dusurme

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
Slm arkadaslar miui turkiye grubu olarak bu mi8 lite sebeke problemleri yuzunden dert oldu basimiza en azindan bunu servise vermeden su bahsedilen 9.6.5.0 nasil dusurebilriiz burda bu islerden servisten cok cok iyi anlayan arkadaslar var buna bir care bulamazmiyiz acaba gercekten xihazi kaldirip cope aticam o derece artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonucta bu isi servis yapabiliyoraa bizde yapabiliriz diye dusundum artik kafamdan dumanlar cikatmaya basladi

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
9.6.5 fastboot romu indirme linklerinden hic biri çalışmıyor. Elinde olan varsa rom dosyasını paylaşırsa, yapilabilinir.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7

bu var ama uygun mu bilmiyorum global stable için yazıyor

Oyla:

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9.6.5 fastboot romu indirme linklerinden hic biri çalışmıyor. Elinde olan varsa rom dosyasını paylaşırsa, yapilabilinir.

Gercekten can sıkıcı bir durum olmaya basladi forumda arastirdim biraz o surumde sikinti yokmus herkez muzdarip bu durumdan garanti falan umrumda degil artik yeterki su lanet eski haline gelsin

Bu olabilirmi acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-29-07-22-27-054_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-03-29-07-22-27-054_com.android.chrome.png
    316,1 KB · Görüntüleme: 29
Oyla:

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
Gercekten can sıkıcı bir durum olmaya basladi forumda arastirdim biraz o surumde sikinti yokmus herkez muzdarip bu durumdan garanti falan umrumda degil artik yeterki su lanet eski haline gelsin

Bu olabilirmi acaba

Arb kontrolü var mi yok mu tam emin değilim, ama olmamasi lazim. Siz yine de forumda ilgili konulardan kontrolü sağlayın isterseniz. Cihazınız delta garantiliyse bl kilidini açarsanız garanti dışı bırakmaz cihazi. Garantiye gondermeniz gerekirse bile sürüm yükseltilebilir, bl kilidi kapatilabilinir. Kilit kapatma isleminde bazi cihazlarda sorun çıktığı yönünde söylentiler de var bilginize. Yani bu süreçten sonraki her sey sizin sorumlulugunuzda olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arb kontrolü var mi yok mu tam emin değilim, ama olmamasi lazim. Siz yine de forumda ilgili konulardan kontrolü sağlayın isterseniz. Cihazınız delta garantiliyse bl kilidini açarsanız garanti dışı bırakmaz cihazi. Garantiye gondermeniz gerekirse bile sürüm yükseltilebilir, bl kilidi kapatilabilinir. Kilit kapatma isleminde bazi cihazlarda sorun çıktığı yönünde söylentiler de var bilginize. Yani bu süreçten sonraki her sey sizin sorumlulugunuzda olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha once mi5s de basima gelmisti boyle bir olay bl kilidi acik degildi ve mi flash toolla direk surum dusurmustum acaba bir denesrmmi artik her yol mubah ne dersiniz fazla sikinti olurmu

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle