Soru Yazılım değişikliği sorunu

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Arkadaşlar merhaba,
Global 14.02 yüklü yd cihazım var. Bu sürüme geçtiğim günden bu yana internet çekim sorunu yaşıyorum. Kullandığınız en kararlı rom hangisi? Bl kilidi kapalı bi önceki sürüme nasıl geçebilirim. Sürüm değiştirmek istemiyorum 14.01 geçsem belki sorunum düzelir diye düşünüyorum. Mi flash yeterli mi bunun için ? Sürüm düşürme daha meşakkatli bir konuydu mtk işlemci olunca sotmadan başlamak istemedim.

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
bl kilidi açmadan rom yükleyemezsiniz hocam. öncelikle kilidi açıp daha sonra mi flash ile düşürebilirsiniz.

Erkan476

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ərkan
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
8
Arkadaşlar merhaba,
Global 14.02 yüklü yd cihazım var. Bu sürüme geçtiğim günden bu yana internet çekim sorunu yaşıyorum. Kullandığınız en kararlı rom hangisi? Bl kilidi kapalı bi önceki sürüme nasıl geçebilirim. Sürüm değiştirmek istemiyorum 14.01 geçsem belki sorunum düzelir diye düşünüyorum. Mi flash yeterli mi bunun için ? Sürüm düşürme daha meşakkatli bir konuydu mtk işlemci olunca sotmadan başlamak istemedim.

BL kilidi kapalı mi flash tool ile Custom rom flashlayamazsın. Amma Stok rom flashlayabilirsin

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özür dilerim. Çabuk yazdığımdan dolayı onları yazmağı unuttum. Güncelleyici ile yüklemeyi kastetmiştim
Maalsef o da çözüm olmadı devamlı hata verdi. Xiaomi tool Pro ile yaptım o da hata verdi. Mi flash zaten bl kapalı olmuyor. Hiç bir çözüm olmadı. Bl kilidi açıyım dedim 170 saat süre bekle diyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Maalsef o da çözüm olmadı devamlı hata verdi. Xiaomi tool Pro ile yaptım o da hata verdi. Mi flash zaten bl kapalı olmuyor. Hiç bir çözüm olmadı. Bl kilidi açıyım dedim 170 saat süre bekle diyor

geçmişten başvurumu vardı süre verdi? yetkili hesap masrafını ödemektense bekleyin zaten

bir kullanıcı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şerif
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
4
bir tanıdımğım oem kapalı iken stock rom yüklenebildiğini iddia ediyor. H.kadioglu hocam hiç denediniz mi?

Üst Alt