Uygulama Yazılım Atölyesi

Galatasaray (GS)

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Redmi 6A
Konular
6
Merhabalar arkadaşlar ben alperen bu konumda sizlere daha kolay kod VS öğrenmek için bir uygulama tanıtacağım bu uygulamanın adı Yazılım Atölyesi bu uygulamada Java, html, photosohp (yanlış yazmış olabilirim) gibi içerikleri öğrenmeniz sağlıyor sizlere'de tavsiye ederim Uygulamayı İndirebilirsiniz

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhabalar arkadaşlar ben alperen bu konumda sizlere daha kolay kod VS öğrenmek için bir uygulama tanıtacağım bu uygulamanın adı Yazılım Atölyesi bu uygulamada Java, html, photosohp (yanlış yazmış olabilirim) gibi içerikleri öğrenmeniz sağlıyor sizlere'de tavsiye ederim Uygulamayı İndirebilirsiniz
Teşekkürler hocam

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Bir dönemler buna benzer ama hikaye/kurgu/gamification üzerinden kod öğreten bir uygulama vardı. Scode idi. Hatta geliştiren kişi uygulama sayesinde san franciscoya falan davet alıp gitmişti genç bir çocuktu. Konuyu görünce o uygulama duruyor mu diye baktım, kaldırılmış. Umarım emeklerine yazık olmamıştır. Teşekkürler konu için.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bir dönemler buna benzer ama hikaye/kurgu/gamification üzerinden kod öğreten bir uygulama vardı. Scode idi. Hatta geliştiren kişi uygulama sayesinde san franciscoya falan davet alıp gitmişti genç bir çocuktu. Konuyu görünce o uygulama duruyor mu diye baktım, kaldırılmış. Umarım emeklerine yazık olmamıştır. Teşekkürler konu için.
Nerden nereye dimi hocam

Galatasaray (GS)

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Redmi 6A
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buda onun gibi hem içinde sohbet edebiliyorsunuz hemde kod yazmayı öğrenebiliyorsunuz hem eğlenceli hemde eğitici

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Aynen hocam. Böyle Türkçe girişimler çok hoş oluyor. Kod öğreten oluşumlardan da CoderDojo Turkiye topluluğu vardı scratch ile çocuklara kodlama ogretiliyordu. Eğitmenlik teklifi geldiğinde 17 yaşındaydım annem izin vermedi diye gitmemistim..
Nerden nereye dimi hocam

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Aynen hocam. Böyle Türkçe girişimler çok hoş oluyor. Kod öğreten oluşumlardan da CoderDojo Turkiye topluluğu vardı scratch ile çocuklara kodlama ogretiliyordu. Eğitmenlik teklifi geldiğinde 17 yaşındaydım annem izin vermedi diye gitmemistim..
Ben olsam giderdim hocam kodlama çok işe yarıyor

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro