YAZZ Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Ares Cihazım MI8 Konum İstanblue Katılım 6 Ekim 2018 Konular 17 Mesajlar 64 Tepkime puanı 16 Puanları 8 17 Ağustos 2019 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global Telefon Modeli MI8 Bootloader Kilidi Kapalı Merhaba ; Google Play Store da güncellenen son ara yüz de kullanılan font'un adını bilen varmı ? Tesekkürler .. Ekli dosyalar IMG_20190817_131120.jpg 87,8 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba ; Google Play Store da güncellenen son ara yüz de kullanılan font'un adını bilen varmı ? Tesekkürler ..
sunqfu Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım sunqfu Cihazım Mi 8 Konum İzmir Katılım 21 Haziran 2018 Konular 11 Mesajlar 705 Tepkime puanı 393 Puanları 78 17 Ağustos 2019 #2 YAZZ' Alıntı: Merhaba ; Google Play Store da güncellenen son ara yüz de kullanılan font'un adını bilen varmı ? Tesekkürler .. Genişletmek için tıkla ... Google product sans Oyla: Oyla 0 Downvote
YAZZ' Alıntı: Merhaba ; Google Play Store da güncellenen son ara yüz de kullanılan font'un adını bilen varmı ? Tesekkürler .. Genişletmek için tıkla ... Google product sans
YAZZ Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Ares Cihazım MI8 Konum İstanblue Katılım 6 Ekim 2018 Konular 17 Mesajlar 64 Tepkime puanı 16 Puanları 8 17 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 sunqfu' Alıntı: Google product sans Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim . kilit açık değil global cihaz kullanıyorum bu yazı karakterini indirirerek kullanma şansım varmı acaba ? Oyla: Oyla 0 Downvote
sunqfu' Alıntı: Google product sans Genişletmek için tıkla ... Tesekkür ederim . kilit açık değil global cihaz kullanıyorum bu yazı karakterini indirirerek kullanma şansım varmı acaba ?
sunqfu Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım sunqfu Cihazım Mi 8 Konum İzmir Katılım 21 Haziran 2018 Konular 11 Mesajlar 705 Tepkime puanı 393 Puanları 78 17 Ağustos 2019 #4 Şu konuyu inceleyin https://forum.miuiturkiye.net/konu/google-sans-yazi-tipi-mtz.21421/ Oyla: Oyla 0 Downvote