- Adım
- Semih
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 10
Yazı tipi sıkıntılıdır hocam, san francisco fontunda da forum böyle bozuk gözüküyordu.Magiskten yüklediğim yazı tipi çoğu web sitesinde böyle gözüküyor bu sorunu nasıl çözebilirim yazı tipinden memnunum
San Francisco fontu hocam peki bunun ayarında güzel bir font var mıYazı tipi sıkıntılıdır hocam, san francisco fontunda da forum böyle bozuk gözüküyordu.
Bilmiyorum hocam, orjinal font'dan memnunum.San Francisco fontu hocam peki bunun ayarında güzel bir font var mı
Hocam hoşuna gider mi bilmiyorum ama One UI yazı tipi var markette.San Francisco fontu hocam peki bunun ayarında güzel bir font var mı
İşimi gördü teşekkürlerarkadaşlar ekteki fontu deneyebilirsiniz.
Tema - SF (San Francisco ) Display Yazı Tipi Fontu
Konuyu okumadan uygulamayın. fontu temaya uyarlamak için indirip tema uygulamasından içe aktar a basıp yazı tipi seçeneğinden fontu seçip telefonunuzu yeniden başlattığınızda font sisteme uyarlanacaktır. (Mtz dosyası için) Not: Fontu kullana bilmeniz için Custom rom kullanmanız gerekir ( örnek...forum.miuiturkiye.net
İphone da kullanılan lazım hocamarkadaşlar ekteki fontu deneyebilirsiniz.
Tema - SF (San Francisco ) Display Yazı Tipi Fontu
Konuyu okumadan uygulamayın. fontu temaya uyarlamak için indirip tema uygulamasından içe aktar a basıp yazı tipi seçeneğinden fontu seçip telefonunuzu yeniden başlattığınızda font sisteme uyarlanacaktır. (Mtz dosyası için) Not: Fontu kullana bilmeniz için Custom rom kullanmanız gerekir ( örnek...forum.miuiturkiye.net