Yardım ***Yazan eller dert görmesin***Hard reset sonrası "activate this device" şifre sorunu

seheryeli254

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OĞUZHAN
Cihazım
NOTE 3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hiçbir bilgim yokkk
Telefon Modeli
Note 3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Telefon(note 3) zamanında ***14 nolu hatta kullanılmış. Şuan ***14 nolu hat başka bir xiaomi telefonda başka bir hesap ile kullanılıyor. Note 3 telefonu tekrar kullanmak istedim. Reset attım. Sonrasında "Activate This device" ekranına gelince şifre hata veriyor. Bilgisayardan "i.mi.com" adersine girip şifre talep ettim. Yeni telefonun olduğu ***14 nolu hatta şifre geldi. Bilgisayardan giriş yaptım. kabul etti. Şifreyi de güncelledim. Ama tekrar note 3 telefondan "Activate This device" bölümüne girince şifre hatalı diyor. Malesef bütçe yok. Sorun ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarını talep ediyorum. Yazan eller dert görmesin.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba. Telefon(note 3) zamanında ***14 nolu hatta kullanılmış. Şuan ***14 nolu hat başka bir xiaomi telefonda başka bir hesap ile kullanılıyor. Note 3 telefonu tekrar kullanmak istedim. Reset attım. Sonrasında "Activate This device" ekranına gelince şifre hata veriyor. Bilgisayardan "i.mi.com" adersine girip şifre talep ettim. Yeni telefonun olduğu ***14 nolu hatta şifre geldi. Bilgisayardan giriş yaptım. kabul etti. Şifreyi de güncelledim. Ama tekrar note 3 telefondan "Activate This device" bölümüne girince şifre hatalı diyor. Malesef bütçe yok. Sorun ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarını talep ediyorum. Yazan eller dert görmesin.
cihazı wifi ye bagladınız mı ?

Oyla:

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
twrp den komple format data yaptıktan sonra tekrar cıkıyormu bu uyarı
veya active device kısmında open wifi setting deyip wifi unut deyin sonra tekrar active tıklayın

Oyla:

seheryeli254

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
OĞUZHAN
Cihazım
NOTE 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı wifi ye bagladınız mı ?
Hocam cihazı wifi ye bağladım. Olmadı Kendi şifre sim kartımı açılışta şifresini sormayacak şekilde ayarlayıp note 3 e taktım. başkasının telefonundan internetede bağladım yine olmadı malesef.

Oyla:
Üst Alt