Yardım Yaşadığım İliginç Mİ Note 3 Sorunu

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
27
Elime eski bir Mi note 3 geçti. Batarya alıp cihazı ayaklandırdım.
Cihazın boot kilidi açık ama ama twrp kurulmamış.
Cihaz normal çalışıyor mi 11.2 android 9 yüklü. Resimleri alıyorum dosya atıyorum. Adb yükledim. Sürücüleri yükledim. platform tools indirdim adb komutlarına cevap alıyorum
"adb devices" dediğim zaman cihazı görüyor sonrasında fastboot'a alıyorum ancak fastboot'da cihazı görmüyor. "?????????? fastboot" çıktısı veriyor

DENEDİKLERİM
- İntel i3 10. nesil bilgisayarda windows 11 ile , bir başka intel n100 tabanlı windows 11 ile denedim olmadı.
-usb 2.0 ile denedim olmadı
- bulabildiğim tüm sürücüleri denedim,(qualcoom da dahil) bilgisayara format attım Windows 11 kurdum (imza doğrulamalarını devre dışı bıraktım) yennden sürücüleri yükledim aygıt yöneticinden kontrol ettim, sorun yok yüklenmiş. Çözüm olmadı
-Kabloları değiştirdim 3 farklı kablo kullandım çok nadir (iki defa bunca denemeye rağmen) gördü işlem yapmaya çalıştım başarısız oldu.Sonra fastboot'dan çıktı
Soketini temizledim sorun yok data aktarımı iyi kablolar yerine tam oturuyor. Şarj da kesinti yapmadan alıyor ama arkadaş fastboot'a tepki olarak doğmuş. Gemini'de pes etti:)

dün geceden beri uğraşıyorum inat ettim. Bu arkadaşı fastboot'da nasıl tanıtırım.Bu arada mi flash cihazı görüyor

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
adb driverlarında sorun vardır. Linkteki şekilde yeniden yükleyin. ayrıca Masa üstü pc ise kasanın arkasından bağlayın. Kablo ve usb port değiştirmeyi deneyin.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adb driverlarında sorun vardır. Linkteki şekilde yeniden yükleyin. ayrıca Masa üstü pc ise kasanın arkasından bağlayın. Kablo ve usb port değiştirmeyi deneyin.

Teşekkürler mini pc vardı, başka yerden platform tool indirdim (google kendisinin paylaştığı sdk) nasılsa o çalıştı. Direk gömdüm twrp'yi. Eski cihaz hayat buldu.Şimdi rom bakınıyorum bu eski cihaza ne gider acaba

Üst Alt