Soru Yarın ne değişecek

tcolaq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ne farkeder
Telefon Modeli
iphone bilmem kaç
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Forum yöneticilerinin biraz daha aktif olması gerekmiyormu

Türkiyede en çok satılan ( kayıtdışı ve kayıtlı cihazlar göz önüne alındığında) bir sürü xiaomi cihazın garanti . rom yükleme v.s. gibi sorunlarını çözeceğimiz başka bir forum sitesi varmı

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Forum yöneticilerinin biraz daha aktif olması gerekmiyormu

Türkiyede en çok satılan ( kayıtdışı ve kayıtlı cihazlar göz önüne alındığında) bir sürü xiaomi cihazın garanti . rom yükleme v.s. gibi sorunlarını çözeceğimiz başka bir forum sitesi varmı
hocam forum yöneticileri zaten yeterince aktif ne olsun istiyorsunuz onu net anlatırsanız ona göre cevap alırsınız yöneticiler forumu kurmuş belirli bir düzen çerçevesinde ilerlemesi gibi bir görevleri var yöneticilerin başka bir olayı yok forumdaki üyeler ve yöneticiler de eger sordugunuz soru hakkında bilgisi varsa yardımcı olmaya çalışır yoksa zaten hiç yazmazlar forum xiaomi nin desteklediği bir forum doğru ama bu foruma bildiğim kadarıyla maddi bir destek vermiyorlar forumdaki herkes kendi rızasıyla yardım ediyor ücretli çalışanlar degil cihazın garantisi varmı yokmu garanti kapsamında mı ? bu konular bu forumu aşan şeyler sorununuz varsa yazın konu açın veya internette genel bir arama yapın sonuç pek yoksa burada konu açıp yardım da isteyebilirsiniz ama insanlar bu konulara cevap vermek zorunda degil rom yüklemeyle alakalı sorununuz varsa internette araştırın çözemiyorsanız konu açın ilerleyin "açtıgınız konulara da baktım ve bir tema konusunda yardım istemişsiniz o anda o konudan anlayan forum üyesi yoktur ve yöneticiler de anlamayabilir veya cevap vermek istemiyor bile olabilirler

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çinde ekonomik kriz varmış çok büyük amerika oyunları oynanıyor çine karşı bu yüzden forum yöneticilerimizin maaşları yatırılmıyor ve zam yapılmıyor yöneticilerimiz haklarını aramak adına grev yapıyorlar ve son zamanlar aktif olamıyorlar kusura bakmayınız.
Maaşlar yatırıldıktan ve grevler bittikten sonra yöneticilerimiz tekrar aktif olup tamamen kendilerini foruma adayacaklar.

iyi günler sağlıklı günler dilerim.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
İroni yaparak eleştiri geliştirmeyi becerdiğine göre, sen de zil takıp oynarsın artık.

Konuları sağa sola çekmekten bıkmadınız mı artık ?

Açılan yeni konu başlıklarına giriyoruz. Teknik anlamda bir yenilik öğrenebilir miyiz diye...

Ama ne okuyoruz ? Sağından - solundan çekiştirilmeye maruz bırakılan mevzular.

Sağından - solundan çekiştirecekseniz, gidin sosyal platformlarda bol bol çekiştirin.

Günlük yaşamın sıkıntılarından kaçıp burada teknik bir kaç detay öğreniriz diye giriyoruz. Çekiştirme heveslileri gelip buraya da tünemiş.

Çekiştirmelerinizi gidin başka yerde yapın.

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Vay arkadaş, neler dönmüş Serhat ya...
Öteki konuyu da gördüm. Çekirdeğimi aldım izliyorum ne olacak diye

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Forum yöneticilerinden beklentiniz tam olarak nedir ?
Gerçekten sizi anlamakta güçlük çekiyoruz.

Yaptığınız kural ihlallerine karşın oldukça hafif bir ceza aldınız ve Adminlerimiz tarafından yeterince bilgilendirildiniz.

Forum ekibi olarak destek ekibi olsun, adminlerimiz olsun ellerinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya gayret ediyor.

Burası yalnızca resmi bir fan sitesi.

Kimse size teknik destek sağlamak zorunda değil veya kimse bunun için maaş almıyor.

Ancak "forum kültürü" dediğimiz yardımlaşma sevgisi ile herkes elinden geldiğince birilerinin sorunlarını çözmeye çalışıyor.

Bir insanın yaşadığı soruna yardımcı olmak için forum yöneticisi olmanız gerekmez. Bu konuda hepimize iyi örnek olabilirsiniz.

Forumun bir süredir zayıfladığı konusu maalesef doğru. İnsanlar yeni Xiaomi modellerini tercih etmiyor maalesef.
RSA kilidi, yazılımsal kayıt yollarının kapanması gibi nedenler yüzünden insanlar artık uygun fiyatlı yurtdışı Xiaomi cihazlar alamıyor.

Yurtiçi Xiaomi cihazlar ise korkunç fiyatlandırmalar ile piyasaya sürüldüğü için piyasada rekabete bile giremiyor.

Xiaomi Türkiye'de çok ciddi oranda zayıfladı.
Zamanında piyasada yıkıcı etki yapan
"Note 8 Pro" gibi f/p kralı bir telefon gelmedikçe Xiaomi Türkiye'de toparlayamaz.

Forumun da bundan etkilenmesi kaçınılmaz olarak gerçekleşiyor. Bu forum inanılmaz bir kaynak ve bilgi birikimine sahip. Buraya eşdeğer bir yer yok.
Yine de size başarılar diliyorum.

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Sayın yönetici arkadaşlar çoluk çocukla uğraşmayın bence zaman kaybı amacın ne diyorlar arkadaşlar cevap yok bence arkadaş gereksiz birisi yaşı farketmiyor bence forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmalı tabi karar sizin 2 konuyada baktım kendini zeki zannedip birşey bilmeyen boş akbil gibi ses çıkaran geveze toxic birisi.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bu arkadaş ya trol ya da çocuk. İki türlü de engelleyin geçin, uğraşmaya değmez. Herkes için zaman kaybından başka bir şey değil.

Oyla:

tcolaq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tahir
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
arkadaşlar ya beni yanlış anladınız yada ben yanlış anlattım
burdan başka xiaomi forumu yok , sahip çıkalım anlamında yazıyorum , Çoluk çocuk muhabbeti değil aksine sahiplenme ve biraz daha ileriye taşıma duygularınızı körüklemeye çalışıyorum

Oyla:
Üst Alt