Yardım Yardıma ihtiyacım var bilen nolur yardım etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KutsalSquirtle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Note8 pro kullanıyorum twrp yüklemeye çalıştım olmadı ilkten MIUI yükleme aracı hata verdi uzun süre kaldı falan normal komut satırı ile ben denedim flasladı fasboot boot dedğim anda gitti geldi sürekli mi yazısında ama tekrar fastboota girip flasladım dedim olmadı herhalde lakin kapandı kapanış o kapanış daha ses seda yok telefonu PC ye bağlıyorum güç ile (+)ses tuşuna algılıyor PC 2 saniye falan sonra gidiyor Aygut bağlandığında da MTK(com3) gibi bişi gözüküyor yardım edebilirmisinizz

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Note8 pro kullanıyorum twrp yüklemeye çalıştım olmadı ilkten MIUI yükleme aracı hata verdi uzun süre kaldı falan normal komut satırı ile ben denedim flasladı fasboot boot dedğim anda gitti geldi sürekli mi yazısında ama tekrar fastboota girip flasladım dedim olmadı herhalde lakin kapandı kapanış o kapanış daha ses seda yok telefonu PC ye bağlıyorum güç ile (+)ses tuşuna algılıyor PC 2 saniye falan sonra gidiyor Aygut bağlandığında da MTK(com3) gibi bişi gözüküyor yardım edebilirmisinizz
Hocam telefonun ses kısma ve güç tuşuna birlikte bas bakalım fastboot moduna alıyormu ?

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Tek konu üzerinden devam edelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt