Yardım Yardım

Kadirgb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba iyi akşamlar babamda note 8 pro var bende de vardı daha önceden babamın telefonu depolama uyarısı verdi fotoğrafların çoğunu sildik özellikle fotoğraf ve videolar çok diye ama şuanda telefondaki uygulamalar çok yüksek boyutlar olmamasına rağmen uygulamalar ve veriler kısmında 105 gb lik bi alanın dolu olduğunu gösteriyo nereye baksam bulamadım çözümü galerideki çöp kutusunu da temizledik wpdeki o fotoğraf depolama yerini de aynı sorun devam ediyo ne yapabilirim

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba iyi akşamlar babamda note 8 pro var bende de vardı daha önceden babamın telefonu depolama uyarısı verdi fotoğrafların çoğunu sildik özellikle fotoğraf ve videolar çok diye ama şuanda telefondaki uygulamalar çok yüksek boyutlar olmamasına rağmen uygulamalar ve veriler kısmında 105 gb lik bi alanın dolu olduğunu gösteriyo nereye baksam bulamadım çözümü galerideki çöp kutusunu da temizledik wpdeki o fotoğraf depolama yerini de aynı sorun devam ediyo ne yapabilirim
telefonu sıfırla bootloader açıksa mi flashla rom yükleyebilirsin cihaz yurt içi cihazsa hiç ugraşma ayarlardan fabrika ayarlarına çevir tamamdır

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:
Üst Alt