U ustauydu Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Alsan Cihazım Mi4 Konum Antalya Katılım 3 Ocak 2018 Konular 3 Mesajlar 9 Tepkime puanı 1 Puanları 3 14 Nisan 2024 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Eu12 Telefon Modeli Poco Bootloader Kilidi Açık Merhabalar hesabımı silmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Çözüm cantara 15 Nisan 2024 Maalesef yasal zorunluluklar nedeniyle hesapların tamamen silinmesi mümkün değildir ancak talebiniz üzerinde hesabınıza erişim kapatılmıştır.
Maalesef yasal zorunluluklar nedeniyle hesapların tamamen silinmesi mümkün değildir ancak talebiniz üzerinde hesabınıza erişim kapatılmıştır.
xRaven Return My Queen ♱ Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ali İmran Cihazım 16 Pro Max Yaş 24 Konum İstanbul Katılım 23 Temmuz 2022 Konular 16 Mesajlar 301 Çözümler 3 Tepkime puanı 95 Puanları 43 14 Nisan 2024 #2 Çözüldü - Miui forum hesap kaldırma Oyla: Oyla 0 Downvote
cantara Administrator Yönetici Admin MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Emre Cihazım Xiaomi 13 Konum Ankara Katılım 1 Mayıs 2014 Konular 427 Mesajlar 15.720 Çözümler 68 Tepkime puanı 24.263 Puanları 438 15 Nisan 2024 #3 Maalesef yasal zorunluluklar nedeniyle hesapların tamamen silinmesi mümkün değildir ancak talebiniz üzerinde hesabınıza erişim kapatılmıştır. Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
Maalesef yasal zorunluluklar nedeniyle hesapların tamamen silinmesi mümkün değildir ancak talebiniz üzerinde hesabınıza erişim kapatılmıştır.