Sohbet Yardım sizce hangisi daha iyi

Bilal Yüksel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi not6 pro
Konular
20
Öncelikle herkese merhaba.internet almayı planlıyorum ama sizce hani firmanın hangi paketini alayım? Sınırsız ve yavaş olmaması önemli. Türk Telekom mu yoksa kablo net 'mi almalıyım.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
7 senedir süperonline kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Türksat altyapısı varsa kesinlikle Türksat. 4 köşe kampanyası var. Sinema kanalları açık teledünya + kablo TV + 24 mbit sınırsız internet 60 liraya kullanıyorum. 4 yıldır ailem ve kendi evimde var.

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
internetin varsa kendi sayfalarını ziyaret edebilirsin .çok paket var

dakika91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi
Konular
2
Kardesim Beni dinle kesinlikle turkcell yap internetini.Bizim eski internet Turk Telekom 16Mbit. Evdeki herkes bagliydi ama rezalet.Youtube bile donuyordu.Yeni Eve tasindik.Altyapi York diye turkcel superbox baglattik 10 Mbit. Ve daha hic kimsenin internetten sikayet etttigini gormedim.IDM Ile indirme yapilsa bile ne gariptir ki sana yansimiyor :)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Müşteri Memnuniyeti en yüksek firma Türksat,Hız olarak en stabil Türksat, Fiyat olarak en iyi Türksat, eğer fiber altyapısı varsa düşünmeyin.Pingler yeterince iyi dalgalanma yok ama ben merkezdeyim o yüzden mükemmel olabilir.Yilda sadece 2 kere yarım gün gidiyor o da bakım yada inşaat olduğunda o da sitede söyleniyor.Her doğum gününüzde 100mbps sınırsız internet hediye.Cok da birşey değil ama hoş :) Bir göz atın.Turksat bence en iyisi.Ama altyapı farkedebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da ekleyeyim bir şey olursa arıyorsunuz o gün yada diğer gün sabah eve ekip gelip hallediyor anında.Daha uzun sürmedi hiç.

Bilal Yüksel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi not6 pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurulum yap
Müşteri Memnuniyeti en yüksek firma Türksat,Hız olarak en stabil Türksat, Fiyat olarak en iyi Türksat, eğer fiber altyapısı varsa düşünmeyin.Pingler yeterince iyi dalgalanma yok ama ben merkezdeyim o yüzden mükemmel olabilir.Yilda sadece 2 kere yarım gün gidiyor o da bakım yada inşaat olduğunda o da sitede söyleniyor.Her doğum gününüzde 100mbps sınırsız internet hediye.Cok da birşey değil ama hoş :) Bir göz atın.Turksat bence en iyisi.Ama altyapı farkedebilir.

Şunu da ekleyeyim bir şey olursa arıyorsunuz o gün yada diğer gün sabah eve ekip gelip hallediyor anında.Daha uzun sürmedi hiç.

Kurulum dahilmi.kurulum dahil diyil diye duymuştum.koblonet hoşuma gidiyoranlamdıgım paketleri var sınırsız sınırlıdan daha ucuz nasıl oluyor

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
türkcell süperonline 16 mbs 79 tl sınırsız

dakika91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi
Konular
2
Turksattanda baglatabilirsin o da fena degil ama verdikleri modemin 5 GHZ baglantiyi destekleyip desteklemedigini sor. Cok fark ediyor

Üst Alt