Yardım Yardım forumu mu para tuzağı forumu mu belli değil?

Bilalgkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi9
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11.0.4 (PFGEUXM)
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar 3 gündür foruma konu açmak zorunda kalıyorum aranızda bazı bilgili arkadaşlar vardır diye. ve bu arkadaşlar yardım etsin diye. Ama açtığım konular sonuçlanamadan hepsi kilitlendi çöp kutusuna atıldı adminler tarafından. Burda insan gibi yardım istiyorum eğer bilen dürüst arkadaşlar varsa yardım etsin. telefona miflash ile rom atarken maalesefki aşağıdaki seçeneklerden 'clean all and lock' seçeneği basılı kalmış. ve romu yükledikten sonra telefon recovery moda aldı kendini. tekrar tekrar yeniden başlatıyor kendini. fastboot'a erişebiliyorum telefon görünüyor pc'den ama unlocked olmadığı için rom atamıyorum. Adminler lütfen bu konu olumlu şekilde sonuçlanmadan yorumları kilitlemesin!

Ekli dosyalar

• 1579643064624. (1).jpg
    1579643064624. (1).jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 41

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar 3 gündür foruma konu açmak zorunda kalıyorum aranızda bazı bilgili arkadaşlar vardır diye. ve bu arkadaşlar yardım etsin diye. Ama açtığım konular sonuçlanamadan hepsi kilitlendi çöp kutusuna atıldı adminler tarafından. Burda insan gibi yardım istiyorum eğer bilen dürüst arkadaşlar varsa yardım etsin. telefona miflash ile rom atarken maalesefki aşağıdaki seçeneklerden 'clean all and lock' seçeneği basılı kalmış. ve romu yükledikten sonra telefon recovery moda aldı kendini. tekrar tekrar yeniden başlatıyor kendini. fastboot'a erişebiliyorum telefon görünüyor pc'den ama unlocked olmadığı için rom atamıyorum. Adminler lütfen bu konu olumlu şekilde sonuçlanmadan yorumları kilitlemesin!
Fastboot Mode alın. Mi Unlock ile daha önce unlock yaptığınız hesap ile unlock yapın. Olmuyorsa edl Mode alınıp yetkili hesap ile rom atılması lazım. Çözümü benim bildiğim bu.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bu arada para tuzağı derken? Açılan rom yükleme konularında ve her yükleme yapacak arkadaş için clean all seçeneğini seçin diye belirtiyor? Biz ya da diğer üyeler size lock seçeneğini mi seçin diyor?

Oyla:

Bilalgkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada para tuzağı derken? Açılan rom yükleme konularında ve her yükleme yapacak arkadaş için clean all seçeneğini seçin diye belirtiyor? Biz ya da diğer üyeler size lock seçeneğini mi seçin diyor?
Para tuzağından kastım birisi özelden 150 tl yazmış. Yakınımda bir telefoncunun 50tl fiyat verdiği bir tamire.Bu arada Siz avukatı mısınız?

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Sen hiç mi hata yapmadın kardeş?
Yaptım hocam . Cihazımı defalarca kitledim. Kendi hesabımla açtığım için hiç sorun yaşamadım. imei uçurdum. Parasını verdim bilene yaptırdım. Hiç de gocunmadim. Konu için size gerekli yol gösterilmiş. Haliyle her uğraşın bir maliyeti vardır. Bilinen yol gösterilmiş. Haricinde unlock yapılan hesabı bulun işinizi hemen halledin. Bilmiyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok. Yetkili hesabı olan bir yer bulup halletmeniz gerekir. Size Zenex hocam onerilmis yetkili hesabı var diye. Yaptırmak mecburiyetinde değilsiniz. Ancak cihaz edl Mode alıp yetkili hesaptan başka çaresi yok

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0

Fastboot moduna alıp çin sürümü romu kurman lazım global sürümü kuramıyorsan. (Xiaomitool diye bir program vardı onu da dene çin sürümünü kurmadan önce olmazsa, çin sürümünü kur)

Çin sürümünü kurduktan sonra kilit açma talebinde bulun.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Para tuzağından kastım birisi özelden 150 tl yazmış. Yakınımda bir telefoncunun 50tl fiyat verdiği bir tamire.Bu arada Siz avukatı mısınız?
Bu arada ben avukat değilim. Para tuzağı forumu derseniz tüm kullanıcıları itham edersiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Burada çözüm yolu verilmiş hocam, ücret fazla geldi ise 50 TL'ye yaptırın derim Yes~~

Oyla:

LORDBONZ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MEHMET
Cihazım
POCO F3 250Gb
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Açtıgın konular kapatılıyomuymuş senin bence bu forumda olman bile benim için saygısızlık her emegin illa ki bir karşılıgı vardır biliyosan kendin yaparsın bilmiyorsan rica edersin olmuyorsa ücreti karşılıgında yaptırırsın bu iş böyle devam eder benim bildigim.
Nescafe656 üstadıma avukatmısın demişsin ilk önce sana yardım etmek için burada bulunan birine nasıl öyle itam edersin ikincisi evet avukat görmüyomusun yönetici bölüm sorumlusu yazıyor ha bana sen avukatmısın dersen bu forumdan çok yardım aldım biz büyük bir aileyiz senin gibilerin burda işi yok

Oyla:

Bilalgkts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Xiaomi9
Konular
6
Fastboot moduna alıp çin sürümü romu kurman lazım global sürümü kuramıyorsan. (Xiaomitool diye bir program vardı onu da dene çin sürümünü kurmadan önce olmazsa, çin sürümünü kur)

Çin sürümünü kurduktan sonra kilit açma talebinde bulun.
sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açtıgın konular kapatılıyomuymuş senin bence bu forumda olman bile benim için saygısızlık her emegin illa ki bir karşılıgı vardır biliyosan kendin yaparsın bilmiyorsan rica edersin olmuyorsa ücreti karşılıgında yaptırırsın bu iş böyle devam eder benim bildigim.
Nescafe656 üstadıma avukatmısın demişsin ilk önce sana yardım etmek için burada bulunan birine nasıl öyle itam edersin ikincisi evet avukat görmüyomusun yönetici bölüm sorumlusu yazıyor ha bana sen avukatmısın dersen bu forumdan çok yardım aldım biz büyük bir aileyiz senin gibilerin burda işi yok
Sen kimsin ya asıl saygısız olan sensin ve senin gibiler. o konuyu lütfen diyerek açmışım yardımcı olan bile olmadı! beğenmiyorsan çıkmakta bakmamakta özgürsün.

Oyla:
Üst Alt