Yardım Yardım Edin Artık??? Sabahtan Beri Acil Yardım İstiyorum Bakan Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercankhvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Redmi 6A
Konular
24
Sabahtan beri çözemediğim bir sorun var ve 2 tane konu açtım yardım eden hiçkimse yok. Bu forum yardımlaşmak istemiyorsa yardım da istemesin. Ben herkese yardım etmeye çalışırken bir sorunum çıkıyor ve hiçkimsenin umurunda olmuyor. Tekrar Yazıyorum : 16 gün önce hepsiburadadan bluetooth rampage sn-rbt7 kulaklık almıştım. Telefonda kullanırken biraz sıkıntılıydı telefonun sesi azken sesi vermiyordu sesi yarıdan fazla açmak gerekiyordu. İdare ederim dedim iadeye göndermedim. Ama şimdi aldıktan 16 gün sonra yanında verilen kabloyla masaüstü bilgisayarıma bağladım. Kabloyu ittirince ses berbat geliyor. Kabloyu hafif takınca ses düzgün geliyor ama sesi her 2 taraftan da eşit veriyor. Örneğin ben csgo oynarken sağdan gelen ayak sesini 2 kulaktan da eşit veriyor. Soldan gelen ayak sesi de aynı şekilde. Ne yapmam gerek 1-2 günle iadeye gönderemiyorum çözümü var mıdır? İşletim Windows 7 SABAH AYNI KONUYU AÇTIM BİRİ GOOGLEDAN ARAŞTIR DİYOR BAŞKA DA BİRŞEY DEMİYOR. VALLA O ARKADAŞ BAYA ZEKİ HELAL OLSUN NASIL DÜŞÜNEMEDİM İNTERNETTEN ARAŞTIRMAYI.???

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Garantiye verin? Bu kadar mı zor.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Tek konu üzerinden devam edelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt