- Adım
- volkan
- Cihazım
- mi 11 lite 5gNE
- Meslek
- Lojistik
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Mi 11 Lite 5g NE
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba gecenlerde yine yazmistim bir telefoncudan yurt disi mi 11 Lite 8\128 5g NE almistim simdi aldiktan sonra bir islem yapmam gerektigini ama bu islemi istedigin zaman yapabilecegimi soyledi hatta whatsapp uzerinden ses kaydi gonderdi bu dedigi islemi gercekten yapmam gerekiyormu ben pek kurcalamakta istemiyorum sevmiyorum kurcalamayi etmeyi bu dedigi islem nedir ne icin yapiliyor gercekten anlatirmisiniz bir de telefonumu bu islemi yapmadan uzun yillar kullanabilirmiyim destek olmaniz mumkunmu ses dosyasinda aynen sunu soyluyor
''once telefon hakkindaya girin mi surumu icin basacaksiniz 4-5 kere artik bir gelistiricisiniz dedikten sonra asagi inip ek ayarlar asagi iniyorsun gelistirici secenekler oem kilidi acma izin ver etkinlestir hemen altinda mi kilidi acma durumu var ona da basiyorsunuz hesap ve cihaz ekle var basiyorsunuz basari ile eklenmistir basvuru isleme alinmistir dedikten sonra tamamdir''
bana gonderdigi ses dosyasini bire bir yazdim yukarda yazdigim gibi bunu yapmak zorundamiyim yapmadan telefon gidene kadar kullanabilirmiyim bu islem nedir gibi gibi.
''once telefon hakkindaya girin mi surumu icin basacaksiniz 4-5 kere artik bir gelistiricisiniz dedikten sonra asagi inip ek ayarlar asagi iniyorsun gelistirici secenekler oem kilidi acma izin ver etkinlestir hemen altinda mi kilidi acma durumu var ona da basiyorsunuz hesap ve cihaz ekle var basiyorsunuz basari ile eklenmistir basvuru isleme alinmistir dedikten sonra tamamdir''
bana gonderdigi ses dosyasini bire bir yazdim yukarda yazdigim gibi bunu yapmak zorundamiyim yapmadan telefon gidene kadar kullanabilirmiyim bu islem nedir gibi gibi.