Yardım Yapmam Gereklimi ?

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 11 Lite 5g NE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba gecenlerde yine yazmistim bir telefoncudan yurt disi mi 11 Lite 8\128 5g NE almistim simdi aldiktan sonra bir islem yapmam gerektigini ama bu islemi istedigin zaman yapabilecegimi soyledi hatta whatsapp uzerinden ses kaydi gonderdi bu dedigi islemi gercekten yapmam gerekiyormu ben pek kurcalamakta istemiyorum sevmiyorum kurcalamayi etmeyi bu dedigi islem nedir ne icin yapiliyor gercekten anlatirmisiniz bir de telefonumu bu islemi yapmadan uzun yillar kullanabilirmiyim destek olmaniz mumkunmu ses dosyasinda aynen sunu soyluyor

''once telefon hakkindaya girin mi surumu icin basacaksiniz 4-5 kere artik bir gelistiricisiniz dedikten sonra asagi inip ek ayarlar asagi iniyorsun gelistirici secenekler oem kilidi acma izin ver etkinlestir hemen altinda mi kilidi acma durumu var ona da basiyorsunuz hesap ve cihaz ekle var basiyorsunuz basari ile eklenmistir basvuru isleme alinmistir dedikten sonra tamamdir''

bana gonderdigi ses dosyasini bire bir yazdim yukarda yazdigim gibi bunu yapmak zorundamiyim yapmadan telefon gidene kadar kullanabilirmiyim bu islem nedir gibi gibi.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba gecenlerde yine yazmistim bir telefoncudan yurt disi mi 11 Lite 8\128 5g NE almistim simdi aldiktan sonra bir islem yapmam gerektigini ama bu islemi istedigin zaman yapabilecegimi soyledi hatta whatsapp uzerinden ses kaydi gonderdi bu dedigi islemi gercekten yapmam gerekiyormu ben pek kurcalamakta istemiyorum sevmiyorum kurcalamayi etmeyi bu dedigi islem nedir ne icin yapiliyor gercekten anlatirmisiniz bir de telefonumu bu islemi yapmadan uzun yillar kullanabilirmiyim destek olmaniz mumkunmu ses dosyasinda aynen sunu soyluyor

''once telefon hakkindaya girin mi surumu icin basacaksiniz 4-5 kere artik bir gelistiricisiniz dedikten sonra asagi inip ek ayarlar asagi iniyorsun gelistirici secenekler oem kilidi acma izin ver etkinlestir hemen altinda mi kilidi acma durumu var ona da basiyorsunuz hesap ve cihaz ekle var basiyorsunuz basari ile eklenmistir basvuru isleme alinmistir dedikten sonra tamamdir''

bana gonderdigi ses dosyasini bire bir yazdim yukarda yazdigim gibi bunu yapmak zorundamiyim yapmadan telefon gidene kadar kullanabilirmiyim bu islem nedir gibi gibi.
Cihaza imei repair yapılabilmesi için bu işlemi yapmanız gerek.

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imeiimei repair gereklimi peki yani illaha hemen yapmam lazimmi bu sekilde uzun sure kullanamammi

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
imeiimei repair gereklimi peki yani illaha hemen yapmam lazimmi bu sekilde uzun sure kullanamammi
Her sim için 90 gün sonrasında kullanamazsınız iki simide aynı anda aktiflerseniz sadece 90 gün kullanabilirsiniz. Bu süre içerisinde kilit açabilirsiniz.

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkur ederim Save_Mi destegin icin yani eninde sonunda yapmak zorundayiz anladim dogru anladiysamda yaptiktan sonra bu 90 gunluk sure olayi ortadan kalkacak ?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
tesekkur ederim Save_Mi destegin icin yani eninde sonunda yapmak zorundayiz anladim dogru anladiysamda yaptiktan sonra bu 90 gunluk sure olayi ortadan kalkacak ?
Rica ederim, evet işlemi yaptığınızda 90 günlük süreyi aşsanız dahi kilit açık olduğundan sorun yaşamazsanız, ancak cihaz kilitli kalırsa malesef kilidi açamazsanız, yetkili hesapla falan kilit açılabilir belki ama ciddi maliyeti de olabilir.

Oyla:

Acemilik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
mi 11 lite 5gNE
Meslek
Lojistik