Sohbet Yapılabilcek part time iş önerileri

Anakinskywalker

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Dersim olduğundsn haftanın 4 günü doluyum mezunum ve paraya ihtiyacım var ancak saatlik zamanı uygun iş bulamıyorum
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?|(

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Dersim olduğundsn haftanın 4 günü doluyum mezunum ve paraya ihtiyacım var ancak saatlik zamanı uygun iş bulamıyorum
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ?|(
Letgo tarzı uygulamalardan fiyatinin altinda ürün kovalayip satabilirsiniz veya ekonomi marketlerine aktüel olarak gelen ürünleri alıp yine ayni uygulamalarda satabilirsiniz. Ben boş günlerimde otobüste muavinlik yapardım lisedeyken :D tanıdığınız bir firma varsa günlük ücreti iyi oluyor yani yorgunluguna katlanabilirseniz ama virüs belası var şuan için önermem

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
IMEI repair işini öğren uzaktan bağlantı ile başlangıç olarak 50 TL ile başla harçlığın çıkar clap~~

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Letgo tarzı uygulamalardan fiyatinin altinda ürün kovalayip satabilirsiniz veya ekonomi marketlerine aktüel olarak gelen ürünleri alıp yine ayni uygulamalarda satabilirsiniz. Ben boş günlerimde otobüste muavinlik yapardım lisedeyken :D tanıdığınız bir firma varsa günlük ücreti iyi oluyor yani yorgunluguna katlanabilirseniz ama virüs belası var şuan için önermem
Virüs demişken aklıma sürekli geliyor onu da yazayım :D malum maske takmak bütün Türkiye'de zorunlu kafaları başka dünyalarda olan insanlar takmasa da takan kesim çoğunlukta yine de neyse maskeyi uzun süre takinca kulaklarda yara yapabiliyor bunun için satilan aparatlar var toptancilarda 100 tanesi 20 liraya görmüştüm plastik bir şey ondan alıp tanesi 1 liraya satilabilir :D

Anakinskywalker

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI repair işini öğren uzaktan bağlantı ile başlangıç olarak 50 TL ile başla harçlığın çıkar clap~~
Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz mesela öğrendikten sonra nerelerde bu işi yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs demişken aklıma sürekli geliyor onu da yazayım :D malum maske takmak bütün Türkiye'de zorunlu kafaları başka dünyalarda olan insanlar takmasa da takan kesim çoğunlukta yine de neyse maskeyi uzun süre takinca kulaklarda yara yapabiliyor bunun için satilan aparatlar var toptancilarda 100 tanesi 20 liraya görmüştüm plastik bir şey ondan alıp tanesi 1 liraya satilabilir :D
Çok mantıklı hocam ancak başlangıç için dahi param yok

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Çok mantıklı hocam ancak başlangıç için dahi param yok
Garsonluk yapabilirsiniz part time alan yerler vardır belki salgın olduğu için iş bırakanlar da oldu bulunduğunuz çevreyi dolaşıp sorarsanız bulabilirsiniz bence.

Üst Alt