Yardım Yapı kredi mobil root'u kaldırınca bile rootlu diyor?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
27
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14
Telefon Modeli
Redmi Note 10 pro 256gb
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonumda magisk vardı Vakıfbank rootu gördü(reddetme listesinde olmasına rağmen) sonra rootu kaldırıp vakıfbank'ın uygulamasını aktif yaptım sonra tekrar root yapıp vakıfbank'ı reddetme listesine ekledim.

Fakat 1 saat sonra bu sefer yapı kredi bankası rootu gördü. Yine rootu kaldırdım, yapı kredi uygulamasını da kaldırdım. Telefonu rootsuz açtım yağı krediye girdim fakat yapı kredi telefonda hala root var diye uyarı verdi.
Telefon rootlu olmadığı halde neden böyle uyarı veriyor? Boot kilidi açık olduğu için ise daha önce de açıktı? Bu sorunu yaşayan var mı? Reddetme listesine ekleyince yandaki tik işaretini de kendisi kaldırıyor.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Magisk devri bitti artık.
KSU kullanın.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot rom yükleyin bu sorun düzeliyor. Root kaldırılsa bile yine rootlu algılar.
Tabi dikkat edin kilit kapatmayın. ve imei atılmış cihaz ise romdan sonra modemde kurun.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot rom yükleyin bu sorun düzeliyor. Root kaldırılsa bile yine rootlu algılar.
Tabi dikkat edin kilit kapatmayın. ve imei atılmış cihaz ise romdan sonra modemde kurun.
Diğer bankalar rootlu diyor rootu silince uyarı gidiyor. Yapı kredi boot kilidine bakıyor diyorlar. Bu durumda fastboot rom da işe yaramaz. Şimdi o kadar dosyayı indir yükle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk devri bitti artık.
KSU kullanın.
Hocam magisk'i silince de uyarı veriyor. Boot kilidine bakıyormuş yapı kredi. Ya da Google sertifikası.

Oyla:

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Yıllardır boot kilidi açık rootsuz, yapı krediyi sorunsuz kullanıyorum. Boot kilidine bakmıyorlar.

Cihaza temiz bir şekilde root atıp tekrar kaldırın o şekilde düzeldiğini söyleyenler olmuştu. Bazen artık dosyalardan dolayı root algılayabiliyor uygulamalar

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Diğer bankalar rootlu diyor rootu silince uyarı gidiyor. Yapı kredi boot kilidine bakıyor diyorlar. Bu durumda fastboot rom da işe yaramaz. Şimdi o kadar dosyayı indir yükle.

Hocam magisk'i silince de uyarı veriyor. Boot kilidine bakıyormuş yapı kredi. Ya da Google sertifikası.
Aktif şekilde rootlu kullanım yapıyorum zaten hiçbir banka da sorun çıkarmıyor.
KSU + modül ile sorunsuz kullanım mümkün veya BL kilitlemek gerekir.

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Apatch kurabilirsiniz.
Root yetkisi vermek istediğiniz uygulamalara verip, diğer uygulamalar gizli olarak kalır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif şekilde rootlu kullanım yapıyorum zaten hiçbir banka da sorun çıkarmıyor.
KSU + modül ile sorunsuz kullanım mümkün veya BL kilitlemek gerekir.
Telefon yurt dışı Redmi note 10 pro maalesef boot kilidi kapatsam modem atamam. Onu yapamayınca da telefon açılmaz.
Kernelsu için güvenli bir adres var mıdır? Tabi hangi modul onu da yazarsanız. KSU hiç kullanmadım.

Apatch kurabilirsiniz.
Root yetkisi vermek istediğiniz uygulamalara verip, diğer uygulamalar gizli olarak kalır.

Magisk içinde bu özellik var. Onunla şimdiye kadar sorunsuz kullandım ama yapı kredi bir yolunu bulmuş. Root kaldırılsa bile rootlu diyor.

Yıllardır boot kilidi açık rootsuz, yapı krediyi sorunsuz kullanıyorum. Boot kilidine bakmıyorlar.

Cihaza temiz bir şekilde root atıp tekrar kaldırın o şekilde düzeldiğini söyleyenler olmuştu. Bazen artık dosyalardan dolayı root algılayabiliyor uygulamalar
Ben de şimdiye kadar sorunsuz kullandım yapı krediyi hatt nfc ile ödeme bile yapıyorum. Son güncellemeden sonra böyle oldu. Rootu hem magisk içinden hem de twrp den uninstall.zip olan magisk ile kaldırdım ama nafile.

Oyla:

Spect3r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Bende daha önce benzer sorun olmuştu. Root atarken boot.img bir kez değişse bile yetiyor. Uninstall zip onu kaldırmıyor. Stock boot flaşlayınca sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum.

Oyla:
Üst Alt