Yardım Yanlışlıkla TWRP-WİPE yapıldı -YARDIM-

Hayri35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hayri
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhaba, yazmış olduğum gibi TWRP kullanılarak telefon temizlendi ve bütün verilerim silindi. Acaba fotoğraf-videolarımı kurtarabilmem mümkün müdür? Bu işi yapan insanlar varsa eğer irtibata da geçebilirim, bilgisi olan varsa esirgemesin lütfen çok kötü durumdayım

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ücretli desteğe sorabilirsiniz ama sanmıyorum kurtarabileceğinizi :

Oyla:

Hayri35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hayri
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
++++

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer sıfırlama öncesinde Mi Cloud, Google Drive, Yandex Disk vb. bir bulut uygulaması kullandıysanız bu alandan resim ve videolarınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Eğer kullanmadıysanız diskdigger, wondershare data recovery gibi bir uygulamayı deneyebilirsiniz.

Ek olarak bu rehbere göz atmanızda da fayda var : Rehber - Silinen Fotoğrafları Kurtarma Rehberi

Eğer hiç biri işe yaramazsa profesyonel veri kurtarma hizmetlerinden yardım talep edebilirsiniz ancak oldukça yüksek tutarda bir masraf çıkartacaktır.

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Arkadaşlar herkese merhaba, yazmış olduğum gibi TWRP kullanılarak telefon temizlendi ve bütün verilerim silindi. Acaba fotoğraf-videolarımı kurtarabilmem mümkün müdür? Bu işi yapan insanlar varsa eğer irtibata da geçebilirim, bilgisi olan varsa esirgemesin lütfen çok kötü durumdayım
üzgünüm gitti artı eyer telefonda gmail veya mi hesabınızda senkronize açıksa bulabilirsiniz yedeklerden

Oyla:
Üst Alt