Çözüldü Yanlışlıkla Sistemi Sildim Sanırım Fastbootta açılıyor

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
rom yok
Telefon Modeli
mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi note 10 telefonumda bootloader kilidini açtım. Sonra buradan tek tıkla twrp yüklemesini yaptım. Ondan sonra format data ve advanced wipea oradan cache-dalvik-system-data'yı yaptım. Amacım miroom yüklemekti. Fakat ilk tecrubem olduğu için sanırım birşeyleri yanlış yaptım ve şu anda telefon fastboot modunda . Kapatıp açsamda hep bu ekranda kalıyor. İçinde rom ve sistem yok herhalde. Nasıl kurtulabilirim acaba bu durumdan ?

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
Öncelikle bu romu indirin.
Sonra bu konudaki gibi cihazınıza stock rom yükleyin.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Merhaba arkadaşlar mi note 10 telefonumda bootloader kilidini açtım. Sonra buradan tek tıkla twrp yüklemesini yaptım. Ondan sonra format data ve advanced wipea oradan cache-dalvik-system-data'yı yaptım. Amacım miroom yüklemekti. Fakat ilk tecrubem olduğu için sanırım birşeyleri yanlış yaptım ve şu anda telefon fastboot modunda . Kapatıp açsamda hep bu ekranda kalıyor. İçinde rom ve sistem yok herhalde. Nasıl kurtulabilirim acaba bu durumdan ?
Fastboot moda alarak tek tıkla twrpyi tekrar yükleyebilirsiniz. Sonra 4wipe yaparak recoveryden install diyerek rom zip dosyasını flashlayabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt