Yardım Yanlışlıkla Redmi Note 12 Pro Romu Yükledim Telefon Açılmıyor

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi dün güncel bir rom ararken redmi note 10 pro kategorisinde paylaşılan ama sweet olduğu belirtilen romu recovery den flash ladım rom sonuna kadar problemsiz kuruldu sonrasında wipe yapıp modemi flash lamak için fastboot moduna geçmek istediğimde telefon yeniden açılmak üzere karanlığa gömüldü fakat şuan hiçbir şekilde tepki vermiyor bugün telefoncunun birisine götürdüm yanlış rom yüklediğim içim işlemcinin kodunu değiştirdiğini bu yüzden hiç bir şekilde açılmayacağını söyledi bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varmı birde başkalarının aynı hataya düşmemesi için romu bulduğum yerin linkini bırakıyorum redmi note12 pro yazıyor bizim note 10 pro başlığının arasına romları koymuşlar sakın benim hatama düşmeyim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Yanlış bilgi vermiş. Yanlış rom yükleme işlemlerinde ufs nin tabiki bozulma ihtimali var ama düşük. Uzak bağlantı ile yetkili hesapla yazılım yükleriz bu biz bu cihaza. Bilgisayarda 9008 port vermiyorsa Arka kapak Söküp edl moda almanız gerekiyor..

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bilgi vermiş. Yanlış rom yükleme işlemlerinde ufs nin tabiki bozulma ihtimali var ama düşük. Uzak bağlantı ile yetkili hesapla yazılım yükleriz bu biz bu cihaza. Bilgisayarda 9008 port vermiyorsa Arka kapak Söküp edl moda almanız gerekiyor..
kabloyla bağladığımda hiç bir tepki vermiyor pc de yani 9008 port verme nasıl olacak bilmiyorum kapak sökme işlemini daha önce hiç yapmadım ucu keskin birşeyle açabilirmiyim ben?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
kabloyla bağladığımda hiç bir tepki vermiyor pc de yani 9008 port verme nasıl olacak bilmiyorum kapak sökme işlemini daha önce hiç yapmadım ucu keskin birşeyle açabilirmiyim ben?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hızlı cevap için çok teşekkür ederim şuan sadece kapak açılıp müdahale edilecek başka yol yok ben kapağı açıp test noktalarına iki uçlu cımbız gibi birşeyle aynı anda dokunup kabloyu takıcam işlem bu galiba yine araştırıyorum

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
hızlı cevap için çok teşekkür ederim şuan arka kapağı çıkardım test point dediğiniz yeri görüyorum bu iki noktaya ne yapmam gerekiyor burdan yardımcı olurmusunuz denemek istiyorum

Üst Alt