Yanlışlıkla Çin Romu yükledim...

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
Selam arkadaşlar telefonumda normalde eu rom beta yüklüydü. Fakat yanlışlıkla stabil çin romu yükledim uğraşırken. Şimdi Türkçe EU romu yükleyemiyorum. Ben telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı. Acaba çin stabil romunu kurunca bu kilit geri kapanmış mıdır ? Kilit kağanmadıysa twrp ile rahat bir şekilde yükleyebilir miyim ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Selam arkadaşlar telefonumda normalde eu rom beta yüklüydü. Fakat yanlışlıkla stabil çin romu yükledim uğraşırken. Şimdi Türkçe EU romu yükleyemiyorum. Ben telefonu aldığımda bootloader kilidi açıktı. Acaba çin stabil romunu kurunca bu kilit geri kapanmış mıdır ? Kilit kağanmadıysa twrp ile rahat bir şekilde yükleyebilir miyim ?

Fastboot modda Twrp recovery yükleyin. Sonra Xiaomi.eu romu Twrp recovery den tüm wipe işlemleri yaparak flaşlayın

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot modda Twrp recovery yükleyin. Sonra Xiaomi.eu romu Twrp recovery den tüm wipe işlemleri yaparak flaşlayın
Hocam peki bunu yükleme programı var mı? Yanlış anlamayın twrp programını indirdim ama yüklemedi tel. Acaba bir program aracılığı ile mi yüklüyoruz acaba?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam peki bunu yükleme programı var mı? Yanlış anlamayın twrp programını indirdim ama yüklemedi tel. Acaba bir program aracılığı ile mi yüklüyoruz acaba?
Mi5 bölümünde Twrp yükleme anlatımı var. O şekilde yapabilirsiniz.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bazı telefonlarda Çin romu yüklendiğinde Bootloader kilidi kapanıyordu. Sizin telefon da bunlardan birisi olabilir.
Tabiki işlemleri yanlış, eksik yada gereksinimleri yerine getirmeden yapıyor da olabilirsiniz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Miui nin ufak bir programi var fastboot modunda yukleme yapan onu kullanin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
MiFlashSetup.msi

tahmaz88

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Haydar
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tahmaz88 Gece Hallettiğini PM ile Belirtti.
Hocam twrp'yi kurdum. Dalvik cash hepsini yaptım. twrp'den yüklemek istediğimde rom dosyasını görmüyor. Telefonun hafızasına ulaşamıyorum.( Bilgisayar telefonun hafızasını görmüyor. Telefonu açamıyorum işletim sistemi yüklü değil diyor) sd card'a yüklüyorum onu da görmüyor. Özel yükleme biçimi var mı ? Bu arada telefonun hafızasını boyut olarak görüyor. Sd card'ı da görüyor fakat içindeki rom dosyasını görmüyor. Rom dosyasını özel bir biçimde mi atacağız. Ya da adını mı değiştireceğiz ya da özel bir dosya adı ile mi atacağız ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam twrp'yi kurdum. Dalvik cash hepsini yaptım. twrp'den yüklemek istediğimde rom dosyasını görmüyor. Telefonun hafızasına ulaşamıyorum.( Bilgisayar telefonun hafızasını görmüyor. Telefonu açamıyorum işletim sistemi yüklü değil diyor) sd card'a yüklüyorum onu da görmüyor. Özel yükleme biçimi var mı ? Bu arada telefonun hafızasını boyut olarak görüyor. Sd card'ı da görüyor fakat içindeki rom dosyasını görmüyor. Rom dosyasını özel bir biçimde mi atacağız. Ya da adını mı değiştireceğiz ya da özel bir dosya adı ile mi atacağız ?

Yarın sabahtan akşama kadar musaitim, uzaktan bağlanarak yardımcı olabilirim

Üst Alt