China romu nasıl yüklediniz Globalide aynı yöntem ile yükleyebilirsiniz.telefonuma cahina romu.yukledim turkce dil.yok.global roma nasil cevirebilirim
yapamiyorum bilgisayar yok baglanarak.yapma.gibi.durumu.olan.var mi acabaChina romu nasıl yüklediniz Globalide aynı yöntem ile yükleyebilirsiniz.
Mi Flash ile Stock Fastboot romu Clean All seçerek kurun.
Cihazda twrp var ise Global recovery rom indirin twrpden kurunyapamiyorum bilgisayar yok baglanarak.yapma.gibi.durumu.olan.var mi acaba
Konu ile alakası nedir hocam tam anlayamadımHocam merhaba uygulama kasası bölümünde donma oluyor nedeni nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam uygulama kasası bölümünde donma oluyor nedeni nedir
telefon turkceydi bende miui 12 yuklerken.bi.sitenin.linkinden.indirdim.fakat china romu indirmisim telide sifirladim acilirken.turkce dil.yok telde cince arapca ingilizce varyapamiyorum bilgisayar yok baglanarak.yapma.gibi.durumu.olan.var mi acaba
romu indirdim sadece twrp yokCin romu diye okudum, üç ihlas bir Fatiha diye başlayacaktım
Telefonunuzda TWRP varsa ve bir hafıza kartınız varsa bilgisayara gerek yok. Telefondan uygun romu indirip SD karta kopyalayın. Sonra TWRP den kurun. Uzaktan bağlanarak sizde olmayan bir romu yükleme teorik olarak imkansız hocam.