Soru Yanlış rom yüklenmiş

crazymuham

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
Mrb arkadaşlar. Telefonum yd redmi note 13 pro plus. Güncelleme gelmiyor. Yüklü yazılımı kontrol ettiğimde ise redmi note 13 pro nun yüklendiğini fark ettim. Açıkçası telefonun performansı kamera çekimi falan beni şüpelenditmişti. Güncelleme kandırma yöntemi mi flash uygulaması yöntemi neyi denediysem olmadı. Bilgisi olan yardımcı olacak birisi var forumda. Bu konuda başına böyle birşey gelmiş olan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın. Konuyu kısaca özetlemek yaşadığım sorunu belirtmek istedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-02-12-22-47-629_com.android.settings-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-02-12-22-47-629_com.android.settings-edit.jpg
    233,2 KB · Görüntüleme: 50

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
24
Bootloader kilidin açık mı ve flashlamayı biliyor musun? Normalde flashlarken bu sorunun ortadan kalkması lazım. Lakin şuda olabilir telefonu imei attırmaya gönderip ardından telefoncu telefonunu bootloopa sokmuş olabilir düzeltmek içinde bunu yapmıştır.

crazymuham

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidin açık mı ve flashlamayı biliyor musun? Normalde flashlarken bu sorunun ortadan kalkması lazım. Lakin şuda olabilir telefonu imei attırmaya gönderip ardından telefoncu telefonunu bootloopa sokmuş olabilir düzeltmek içinde bunu yapmıştır.
Aynen hocam dediğiniz gibi olabilir. Miflash ta sürekli hata aldım çözemedim. Cihaz üzerinden denediğimde orjinal rom uyarısı verdi. Sürekli bi hata alıyorum. Sorunlu cihaz satmışlar demek. Uzun süre ios kullandıktan sonra geçiş yaptığım için bende fark edemedim böyle bişey olacağını.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
24
Aynen hocam dediğiniz gibi olabilir. Miflash ta sürekli hata aldım çözemedim. Cihaz üzerinden denediğimde orjinal rom uyarısı verdi. Sürekli bi hata alıyorum. Sorunlu cihaz satmışlar demek. Uzun süre ios kullandıktan sonra geçiş yaptığım için bende fark edemedim böyle bişey olacağını.

Şuan aklıma çözüm gelmiyor. Zaten flashlamayı denemişsin işe yaramamış. Çözüm yolları aklıma gelirse yazarım

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
21
Kilidi açık 13 pro plus gördüm ilk defa :) Bende de var ve şimdi geri götürüp farklı model alacağım. Hybrit rom yüklemeyi denediniz mi? Mesela Tayvan rom.!

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
24
Şuan aklıma çözüm gelmiyor. Zaten flashlamayı denemişsin işe yaramamış. Çözüm yolları aklıma gelirse yazarım
Kardeş cihazın imei yazılımsal mı direnç mi? Eğer yazılımsal ise belki o yandan flashlanmıypr olabilir ama şuan aklıma hiç bir şey gelmiyor

Mrb arkadaşlar. Telefonum yd redmi note 13 pro plus. Güncelleme gelmiyor. Yüklü yazılımı kontrol ettiğimde ise redmi note 13 pro nun yüklendiğini fark ettim. Açıkçası telefonun performansı kamera çekimi falan beni şüpelenditmişti. Güncelleme kandırma yöntemi mi flash uygulaması yöntemi neyi denediysem olmadı. Bilgisi olan yardımcı olacak birisi var forumda. Bu konuda başına böyle birşey gelmiş olan ?

Yazım hatalarından dolayı kusura bakmayın. Konuyu kısaca özetlemek yaşadığım sorunu belirtmek istedim.
Kardeş redmi note 13 pro+ lar mediatek işlemcili şu yöntemleri deneyebilirsin
Mediateklere özel flashlama sistemi var SP Flash Tool bu yol üzerinden gidebilirsin nasıl yapıldığı yotubude vardır. Ya da
EDL modu ile flashla bu ikisinden biri büyük ihtimalle sorunu çözebilir eğer çözmezse telefoncu ile görüş çünkü başka çare kalmıyor. Lakin beni dinle EDL modu cihaz sökülüp kısa devre yaptırılıp yapılan bir flashlama dır o yüzden bir uzman lazım. SD Flashı kendin yapabilirsin

Son düzenleme:

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16

Hocam cihazınız da fake rom var Telefon yeniden başlarken mi simgesinin üstünde açık kilit simgesi var mı?

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
24
Hocam cihazınız da fake rom var Telefon yeniden başlarken mi simgesinin üstünde açık kilit simgesi var mı?
Keşke fake rom olsa adamın romu cihazın romu değil ne fake romu adamın telefonu Redmi note 13 pro plus rom ise 13 pro tamirci adamın cihazını bootloopa sokmuş farklı bir cihazın romunu yüklemiş kaç kere flashlamayı denedi hiç bir işe yaramıyor ne fake romu yazılanları okuyun öyle yorum yapın

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Keşke fake rom olsa adamın romu cihazın romu değil ne fake romu adamın telefonu Redmi note 13 pro plus rom ise 13 pro tamirci adamın cihazını bootloopa sokmuş farklı bir cihazın romunu yüklemiş kaç kere flashlamayı denedi hiç bir işe yaramıyor ne fake romu yazılanları okuyun öyle yorum yapın
Fake rom da zaten öyle gözüküyor. Yazılım atamama sebebi cihazın gerçekte Bootloader kilidinin kapalı olmasıdır.

Ayrıca isterseler bile Redmi note 13 pro romunu Note 13 pro plusa yükleyemezler işlemciler farklı.

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
24
Fake rom da zaten öyle gözüküyor. Yazılım atamama sebebi cihazın gerçekte Bootloader kilidinin kapalı olmasıdır.

Ayrıca isterseler bile Redmi note 13 pro romunu Note 13 pro plusa yükleyemezler işlemciler farklı.
Usta fotoya bak fotoya bl açık zaten

Üst Alt