Yardım Yanlış Recovery Flashlaması Sonucu Recovery Ve Fastboot'a Gi̇remi̇yorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigideansh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yigit
Cihazım
23117RA68G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS Endonezya 1.0.3.0
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald)
Bootloader Kilidi
Açık
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu sabah Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald) cihazıma TWRP recovery portlamayı denerken yanlışlıkla başka bir cihazın recoverysini boot partitionuna flashladım. Cihaz sürekli MI logosuna gelip kendini yeniden başlatıyor. Tuş kombinasyonlarıyla dahi ne recoverye ne fastboota girebiliyorum. Cihazı bütün tuşlara basılı tuttuğumda hiçbir ekran gelmiyor ama cihazı COM3 portu olarak getirebiliyorum, MediaTek sürücüleri kurulu. COM portu geldiğinde SP Flash Tool ile fastboot romunu flashlamayı denediğimde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu hatayı alıyorum, bazen de "BROM_SCMD_SLA error. code 0x7046" hatası alıyorum.
MiFlash toolun birkaç sürümünü denedim. En son bir sürümde COM portunu görebildim ve flashlamayı denedim.

Bu sefer yukarıdaki ekte görülebileceği gibi status burda sabit kalıyor ve hiçbir şey değişmiyor. Logları açınca şunu görüyorum.

Her şeyi denedim, değişik araçlarla flaslamayı denedim ama olmuyor. Cihaz COM portlarında şu şekil görülüyor.

Ne yapmamı önerirsiniz, cihazın hardbrick olduğunu sanmıyorum ama aklıma başka bir şey de gelmiyor. Şu an cihazın şarjını bitirmeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cihaz: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald)
Yüklü Rom: HyperOS Endonezya 1.0.3.0
Bootloader kilidi: Açık.
Root: Var, KernelSU.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Geçmiş olsun brick etmişsiniz. Yetkili hesap ile rom yüklemesi gerekli. Uzak bağlantı ile biz destek verebiliriz..

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt