- Adım
- Yigit
- Cihazım
- 23117RA68G
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- HyperOS Endonezya 1.0.3.0
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald)
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu sabah Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald) cihazıma TWRP recovery portlamayı denerken yanlışlıkla başka bir cihazın recoverysini boot partitionuna flashladım. Cihaz sürekli MI logosuna gelip kendini yeniden başlatıyor. Tuş kombinasyonlarıyla dahi ne recoverye ne fastboota girebiliyorum. Cihazı bütün tuşlara basılı tuttuğumda hiçbir ekran gelmiyor ama cihazı COM3 portu olarak getirebiliyorum, MediaTek sürücüleri kurulu. COM portu geldiğinde SP Flash Tool ile fastboot romunu flashlamayı denediğimde
Bu hatayı alıyorum, bazen de "BROM_SCMD_SLA error. code 0x7046" hatası alıyorum.
MiFlash toolun birkaç sürümünü denedim. En son bir sürümde COM portunu görebildim ve flashlamayı denedim.
Bu sefer yukarıdaki ekte görülebileceği gibi status burda sabit kalıyor ve hiçbir şey değişmiyor. Logları açınca şunu görüyorum.
Her şeyi denedim, değişik araçlarla flaslamayı denedim ama olmuyor. Cihaz COM portlarında şu şekil görülüyor.
Ne yapmamı önerirsiniz, cihazın hardbrick olduğunu sanmıyorum ama aklıma başka bir şey de gelmiyor. Şu an cihazın şarjını bitirmeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihaz: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald)
Yüklü Rom: HyperOS Endonezya 1.0.3.0
Bootloader kilidi: Açık.
Root: Var, KernelSU.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu hatayı alıyorum, bazen de "BROM_SCMD_SLA error. code 0x7046" hatası alıyorum.
MiFlash toolun birkaç sürümünü denedim. En son bir sürümde COM portunu görebildim ve flashlamayı denedim.
Bu sefer yukarıdaki ekte görülebileceği gibi status burda sabit kalıyor ve hiçbir şey değişmiyor. Logları açınca şunu görüyorum.
Her şeyi denedim, değişik araçlarla flaslamayı denedim ama olmuyor. Cihaz COM portlarında şu şekil görülüyor.
Ne yapmamı önerirsiniz, cihazın hardbrick olduğunu sanmıyorum ama aklıma başka bir şey de gelmiyor. Şu an cihazın şarjını bitirmeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cihaz: Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G (emerald)
Yüklü Rom: HyperOS Endonezya 1.0.3.0
Bootloader kilidi: Açık.
Root: Var, KernelSU.