Soru Yakınlık sensörü

Sevindikmert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Red mi note 8
Konular
1
İyi günler arkadaslar
Red mi note 8 telefonum var arama yaptığım sırada ekran kararıyor karşı taraf ekranı kapatana kadar ben herhangi bir işlem yapamıyorum yakınlık sensörunu kapatıp öyle kullanmak istiyorum fakat gelen arama ayarlarına girdiğim zaman yakınlık sensörü butonu yok başka nerden kapatabilirim bilgisi olan

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Global romda Google arama uygulaması olduğu için öyle bir ayar yok. Bende de aynı sorun vardı Hindistan romu kurunca düzeldi. Bu tarz işlemler garanti dışına çıkarır cihazı.
- Ekranda koruyucu varsa telefonun üst kısmına taşma var mı bir bakın? Yani ön kameranın sağ tarafında sensor var oraya temas ediyor mu kontrol edin.
- Ekran koruyucusu yok veya düzgün yapıştırılmış ise verdiğim linkteki uygulama ( Proximity sensor yakınlık sıfırlama) ile yakınlık sensörünü kalibre etmeyi deneyin.
- Hiç biri çözüm olmazsa son çare olarak şey yapın. Kulağınızdan telefonu çekince ekran kapalı ise elinizi ön kameranın sağ tarafına sürün ekran açılır.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Global romda Google arama uygulaması olduğu için öyle bir ayar yok. Bende de aynı sorun vardı Hindistan romu kurunca düzeldi. Bu tarz işlemler garanti dışına çıkarır cihazı.
- Ekranda koruyucu varsa telefonun üst kısmına taşma var mı bir bakın? Yani ön kameranın sağ tarafında sensor var oraya temas ediyor mu kontrol edin.
- Ekran koruyucusu yok veya düzgün yapıştırılmış ise verdiğim linkteki uygulama ( Proximity sensor yakınlık sıfırlama) ile yakınlık sensörünü kalibre etmeyi deneyin.
- Hiç biri çözüm olmazsa son çare olarak şey yapın. Kulağınızdan telefonu çekince ekran kapalı ise elinizi ön kameranın sağ tarafına sürün ekran açılır.
Garantiden çikarmadanda Hindistan veya Endonezya rom yükleyebilir

Oyla:

bilarman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklediğiniz romun linkini paylaşabilirmisiniz? ben şu anda MiRoom dayım. Romdan memnunum ama bu sensör çok sorun yaratıyor bana. Şimdiden teşekkürler...

Oyla:

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Yüklediğiniz romun linkini paylaşabilirmisiniz? ben şu anda MiRoom dayım. Romdan memnunum ama bu sensör çok sorun yaratıyor bana. Şimdiden teşekkürler...
Bu konudaki rom. Miflash ile fastboot romu yükleyin. Benim sensör sorunumu çözdü bu. Umarım sizde de çözülür.

Oyla:

bilarman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Teşekkür ederim. Hemen indiriyorum. Umarım sensör sorunu çözülür...

Oyla:

mojo jojo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
xiaomi note 8
Konular
3
Sağolasın hocam
Sorunu çözdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef çözülmedi.
Usta sorun tamamen otomatik parlaklık la ilgiliymis güneş altinda yürürken ekran ışık seviyesi düşüktü otomatik parlaklık butonuna açıp aktif ettim sonra sensörler kısmına girdim proxy ayarları bu işlemi yapmadan önce komple fail error veriyordu otomatik parlaklık ayarını açınca orada çalıştı . Şuan düzeldi sorunumun kaynağı buymuş xiaomi nin cihazı iyi ama bir kez daha işletim sistemi konusunda sıkıntılı çıktı umarım işinize yarar

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt