@sw33tking hocam aynı problem bende de var. Yakınlık sensörü tüm testleri geçiyor, yeniden kalibre ediyorum sorun yok. Fakat bazı güncellemelerde bu sıkıntı baş gösteriyor. Örneğin geçen haftaki developer güncellemesinde bu sorun vardı. Fakat cuma günü güncellediğimde gitti. Bizzat developer'la konuştum ve kendisi güncellemede yakınlık sensörü ile ilgili hiç bir işlem yapılmadığını söyledi. Yani tesadüfi bir hata bu. Nadiren de olsa ortaya çıkıyor ve güncelleme ile çözülüyor. Sadece belirli cihazlarda olması donanımsal bir sıkıntı olduğunu aklıma getiriyor ama açıkası hiç kimse bu sorunun nedenini veya çözümünü net olarak bulamıyor. Ama güncelleme ile kendiliğinden geçiyor
@erchina451 yukarıda anlattığım gibi aynı sorun bende de var. Güncellendiğinde çözülüyor. Sizin sorununuz da benzer şekildedir diye tahmin ediyorum ama istersenz sensörü kalibre etmeyi bir deneyin. Hem sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı onu da görmüş olursunuz. Telefonunuzun arama ekranından *#*#64663#*#* tuşlayın ve gelen menüden yakınlık sensörünü seçin. Bu menüden sonra zaten ne yapmanız gerektiği orada yazılı olacak