Yardım Yakınlık sensörü sorunu

Mütemadiyen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M Semi
Cihazım
Xiaomi Redmi 5
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12 eu 12.03
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Herhangi bir görüşme yapacahım sırada telefonu kulağıma götürmeme rağmen ekran kapanıyor. Karşı taraf kapatmayıncaya kadar da ekran açılmıyor. Bunu sorun giderme aracında kalibre etmeye çalıştım ama sensör sürekli yakınlık derecesi 0.0 ve kalibre edemiyorum. Sensörün değişmesi mi lazım yoksa bilgisayar programları ile kalibre edilebilir mi?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Herhangi bir görüşme yapacahım sırada telefonu kulağıma götürmeme rağmen ekran kapanıyor. Karşı taraf kapatmayıncaya kadar da ekran açılmıyor. Bunu sorun giderme aracında kalibre etmeye çalıştım ama sensör sürekli yakınlık derecesi 0.0 ve kalibre edemiyorum. Sensörün değişmesi mi lazım yoksa bilgisayar programları ile kalibre edilebilir mi?

Eğer sensörü kapatan ekran jelatininiz varsa onu değiştirin. Cihazı aç kapa yapın sistem yeniden başlasın. Yine düzelmez ise büyük ihtimal donanımsal.

Oyla:

Mütemadiyen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M Semi
Cihazım
Xiaomi Redmi 5
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sensörü kapatan ekran jelatininiz varsa onu değiştirin. Cihazı aç kapa yapın sistem yeniden başlasın. Yine düzelmez ise büyük ihtimal donanımsal.
Sonuç değişmedi maalesef. Muhtemelen donanımsal bir sorun. Online olarak sensör alıp takabilir miyim acaba? Ayriyetten yakınlık sensörünü nasıl kapatabilirim?

Oyla:
Üst Alt