Yardım Yakınlık sensörü sıkıntısı

İsmail.123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.6
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar telefonu yeni aldım redmi note 7 telefonla görüşme yaparken ekran kapanmiyor sersor devre dışı telefonu açıp kapatıyorum en fazla 2 saat sonra devre dışı kalıyor ne yapmalıyım acil yardım

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
İlk olarak Ayarlar - telefon hakkında - çekirdek sürümüne arka arkaya tıklayın donanım testi çıkacak. Oradan yakınlık sensörüne girin test edin. Talimatlara uygun ise (elinizi sensör koyunca 0 değerini vermeli) donanımsal sorun yok.
- Ayarlar - sistem uygulamaları- arama ayarları - gelen arama ayarları bu menüde yakınlık sensörü kapalı ise açın. Açık ise kapatıp cihazı yeniden başlatın, yeniden başlayınca tekrar açın düzelmesi lazım.

Oyla:

İsmail.123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak Ayarlar - telefon hakkında - çekirdek sürümüne arka arkaya tıklayın donanım testi çıkacak. Oradan yakınlık sensörüne girin test edin. Talimatlara uygun ise (elinizi sensör koyunca 0 değerini vermeli) donanımsal sorun yok.
- Ayarlar - sistem uygulamaları- arama ayarları - gelen arama ayarları bu menüde yakınlık sensörü kapalı ise açın. Açık ise kapatıp cihazı yeniden başlatın, yeniden başlayınca tekrar açın düzelmesi lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kardeşim bu çıktı diğer söylediğin işlemi sabah uygularim ona göre dönüş yaparım buraya

Oyla:
Üst Alt