Yardım Yakınlık sensörü hatasi

poyraz64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
poyraz
Cihazım
redmi not 8pro
Konular
2
Arkadaşlar telefonu guncelledikten sonra yakınlık sensörü hata verdi konuşma esnasında durmadan ekran yanıp sönüyor ayarlarını yaptım forumda biraz araştırdım Persist yüklemek istiyorum ama indirdiğim dosyalar hep hatalı redmi note 8pro global versiyonun elinde hazır Persist olan var mı?

poyraz64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
poyraz
Cihazım
redmi not 8pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot romunu indirip onun içinden alabilirsiniz.
Fastboot romunu İndirdim hocam lakin images klasöründe ve diger klasörlerde Persist dosyası yok

cihaz redmi note 8 pro global versiyon kilit acık.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    191,7 KB · Görüntüleme: 19
Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Rom'a bence gerek yok. Cihazda arama numara çevirmeye girin oraya *#*#6484#*#* tuşlayın kendi kendine bir menü açıklacak üstteki üç noktaya basıp additional tools a girin orada yakınlık sensörü veya ingilizcesi proximity sensor hangisi varsa girip kalibrasyon ingilizcesi calibrate basıp elinizi ekranın en üstüne kameraya yaklaştırıp çekin sonra tekrar kalibre yapın sonra tekrar. Bunun sorununuzu çözme ihtimali yüksek

Oyla:

poyraz64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
poyraz
Cihazım
redmi not 8pro
Konular
2
Rom'a bence gerek yok. Cihazda arama numara çevirmeye girin oraya *#*#6484#*#* tuşlayın kendi kendine bir menü açıklacak üstteki üç noktaya basıp additional tools a girin orada yakınlık sensörü veya ingilizcesi proximity sensor hangisi varsa girip kalibrasyon ingilizcesi calibrate basıp elinizi ekranın en üstüne kameraya yaklaştırıp çekin sonra tekrar kalibre yapın sonra tekrar. Bunun sorununuzu çözme ihtimali yüksek

Denedim olmadi.
Denemediğim birşey kalmadı kardeşim. Hepsini yaptım lakin yine aynı durmadan ekran açılıp kapanıyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Fastboot romunu İndirdim hocam lakin images klasöründe ve diger klasörlerde Persist dosyası yok

cihaz redmi note 8 pro global versiyon kilit acık.
İlginç, persist dosyası olmayan bir fastboot romunu ilk defa gördüm. Cihazı kullanıp daha önce fastboot dosyaları indiren arkadaşlar varsa onlar da bir baksınlar içine. Acaba Eu olanda mı yok? Çin, Hindistan, ya da Global yani Mi olan versiyonlarda belki vardır.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İlginç, persist dosyası olmayan bir fastboot romunu ilk defa gördüm. Cihazı kullanıp daha önce fastboot dosyaları indiren arkadaşlar varsa onlar da bir baksınlar içine. Acaba Eu olanda mı yok? Çin, Hindistan, ya da Global yani Mi olan versiyonlarda belki vardır.
EEA ve Global olanları indirip baktım, maalesef yok. Çin olanı da indiriyorum ama korkarım onda da olmayacak. Varsa yazarım.
MTK cihazlarda farklı bir sistem var herhalde. Maalesef daha fazla yardımcı olamayacağım. İsterseniz Zenex hocama bir danışın.

Edit: Çin versiyonda da yok maalesef. Alttaki romların hiçbirinde yok.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

poyraz64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
poyraz
Cihazım
redmi not 8pro
Konular
2
EEA ve Global olanları indirip baktım, maalesef yok. Çin olanı da indiriyorum ama korkarım onda da olmayacak. Varsa yazarım.
MTK cihazlarda farklı bir sistem var herhalde. Maalesef daha fazla yardımcı olamayacağım. İsterseniz Zenex hocama bir danışın.

Edit: Çin versiyonda da yok maalesef. Alttaki romların hiçbirinde yok.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlgin için teşekkürler hocam. Telefonu android 10 guncelledim. EEA sürümü yükledim global romdan çıkardım lakin yine aynı sorun devam ediyor garantisinde gitti kaldım böyle persisti dosyasini bulup denemekten başka cagrem kalmadı

Oyla:
Üst Alt