Soru Xz premium vs mi6

melih6482

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
melih cakmak
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
Xz premium mu yoksa mi6 mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
tabiki xz premium
ama xz1 seceneginede bakınız derim

Oyla:

Frager

GaraGaraGa!
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Sony için pek rom yapılamıyor.Yapılsada bazı özelliklerden feragat etmen gerekiyor.Misal kamera uygulaması malesef portlanamıyor doğru dürüst ve sıradan bir kamera olarak kulanıyorsun custom romlarda.Root gizleme gibi bazı olaylarında da çok katı ve kısmen çözülüyor.Az daha zorlasa android'in iphone'u olacak alet bu katı kuralları nedeniyle.

Şunuda belirteyim sony'nin kamerası malesef sadece yüksek mp ile öne çıkıyor.Sizi yanıltmasın.Sony, samsung,lg vb gibi markalardan iyidir telefon konusunda uzun süre stok romda performans kaybı yaşamadan kalabilirsiniz ancak bi süre sonra telden sıkılırsınız.

Alın bi mi6 geçin.Canavar gibi makina :)

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
valla hocam yazmıssınız ama sony ye pek rom yok diye zaten sony üncellemeleri uzun süre veriyor o yüzden sony de custom roma pek gerek kalmıyor :D birde kamerası mp ile öne çıkıyor demişsiniz ama video kayıt konusnda xz pre ve xz1 den daha iyi olan tek telefon xz2 :)

foto olarakda pek geride kaldıgını söyleyemeyiz şahsen mi6 daki sensörde sony sensör ve kamera yazılımı konusuunda en azından xiaomiden daha iyidir:)

ois koymadıgı halde ois kadar basarılı diger sensörleri onları çok iyi kullanıyor tabi ois koysa keske neden koymuyorlar anlamıs degilim.
ben sony nin inatları dısında sorununu görmyorum şu çerçeveyi zamanında inceltse biraz en azından xa serisindeki gibi yapsa yok sayıcak cihazlar yapıcaklar ama yapmıyorlar

benim aklımda hep sony var ins ucuzlasa ikinci el bi xz2 kesin alıcam :) xz1 de alıcam kafaya koydum bu ikisini

Oyla:
Üst Alt