Yardım xperia z2 miui 8 rom yükleme

rootmkt

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
xperia z2
Konular
1
s/a arkadaşlar z2 cihazıma miui 8 rom yükledim rom yuklendi yalnız tel başlarken miui yazısı geliyor sonra tekrar yeniden başlıyor kısır döngü gibi sürekli devam ediyor işin kötü tarafı recovery moda da giremiyorum nasıl düzeltebilirim bu durumu

IkizGT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ikiz GT
Cihazım
Mi A2 Lite 64GB
Konular
0
Bana Linki Atarsasn Sevinirim. Bu ara da Recovery i hep yuklemek zorundasin yoksa olmuyor bendede oluyordu yazilim yuklenince girilmiyor recovery e bence sen recovery i yükle bootloader kilidi açtın mı ??? eğer açtıysan flashtool yardimiyla flashla twrp dosyasini fastboot de yukardan sonra recovery yukle internette bir araştır ben uygulamayi silmişim bootloader kildini açman çok önemli yazılım indirirken

Oyla:

IkizGT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ikiz GT
Cihazım
Mi A2 Lite 64GB
Konular
0
Ben Bugün Yüklemek İçin Uğraştım Yükledim Ve Açtım Sana Nasıl Olduğunu Anlatayım Orijinal Yazılımı İndir Kur Android 6 olanı ama kur Sonra TWRP yıl aç Sadece Alttaki Formatlamayai Seç Özel Seçenekleri seçme Sonra Yazılımı İndir Ve Aç Acilmiycak Büyük İhtimalle O Yüzden Kapatma tuşu ile ses arttırma tuşuna basıp kapat ve TWRP yıl aç açılıyor bu arada yazılım açılmadığı için sonra burda sadece aile Cache yap yani özel seçeneklerden Cache yıl seç ve bekle ben böyle açtım ve genelde böyle yapıyorum z5 romda da böyle yaptım

Oyla:
Üst Alt