Haber Xperia 1'in 'Sony, Sen Hayırdır?!' Dedirten Fiyatı Ortaya Çıktı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

İngiliz e-ticaret sitesi Clove Technology, Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia 1'i ön siparişe açtı. Fakat cihazın Galaxy S10'dan bile pahalı olması, Sony hayranlarını sinir küpüne dönüştürebilir.
Japon teknoloji devi Sony, şirketin en yeni amiral gemisi olan Xperia 1 modelini Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleştirdiği lansman etkinliği ile resmi olarak tanıttı. 21:9 en/boy oranına sahip ‘tuhaf’ bir ekran formatı ile tanıtılan Xperia 1’in Mayıs ayı itibarıyla e-ticaret sitelerindeki ve raflardaki yerini alması bekleniyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

İngiliz e-ticaret sitesi Clove Technology, Sony Xperia 1 modelini şimdiden ön siparişe açmış durumda. Clove Technology’ye göre Xperia 1’in fiyatı, 849 sterlin yani 6.042 TL olacak. Bu fiyat, Sony kullanıcılarında küçük bir kalp krizine yol açmış durumda. Zira yılın en bomba telefonlarından biri olarak görülen Galaxy S10 dahi 799 sterlin fiyat etiketine sahip.
Sony, akıllı telefon pazarının her geçen gün biraz daha küçülen markaları arasında yer alıyor. Bu durumun en önemli nedenlerinden biri, Sony akıllı telefonların günümüz mobil teknolojisini geriden takip ediyor olması. Sorun şu ki; Sony akıllı telefonlar teknoloji olarak eksik olsalar da, fiyat olarak rakiplerinden geri kalmıyorlar.

Kaynak :

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Çağın gerisinde kaldı artık.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Xperia geriden geliyor :)

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13
Sony kullandım gerçekten kaliteli su geçirme özelliği efsane, tek kamerayla birçok telefona taş çıkarıyor. Bu fiyata veriyorlarsa bi bildikleri vardır diye düşünüyorum:)

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular