Yardım Xıomı Redmi S2 cihazda recovery modda takılı kaldı

GudukKupsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 10
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Redmi S2 cihazım dün bir kez bu şekilde takılmıştı ve bir süre bekledikten sonra düzelmişti. Aynısı bugün de başıma geldi ama beklemek çözüm olmadı. Sonra biraz forumlara baktım. Wipe data bölümünden hard reset atmam gerektiğini duydum ve yaptım ama yine aynı ekranda takılı kaldı. Ardından ROM atılması gerektiğini gördüm ama onun için de biraz araştırdıktan sonra cihazın ayarlar kısmından birkaç seçeneği aktif etmemiz gerektiğini gördüm. İşin kötü tarafı cihaz açılmazken ben bu özellikleri açıp nasıl ROM atacağım? YouTube'da araştırıyorum ama bulamadım. Sizin bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
" bl kilidi açıksa fastboot ekranı açılıyorsa siz yapabilirsiniz tavsiyem düşük sürüm ile başlayın " cihaz plastik kasa arkasını açmak çok kolay bl kilidi kırmak edl mod için tabi bilgi beceri yok ise hiç bulaşmayın cihaza zarar verme ihtimaliniz çok yüksek .

Oyla:

GudukKupsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
" bl kilidi açıksa fastboot ekranı açılıyorsa siz yapabilirsiniz tavsiyem düşük sürüm ile başlayın " cihaz plastik kasa arkasını açmak çok kolay bl kilidi kırmak edl mod için tabi bilgi beceri yok ise hiç bulaşmayın cihaza zarar verme ihtimaliniz çok yüksek .
Malesef bilgim yok ama rom atmayı becerebileceğimi düşünüyorum ama bl kilidi kapalı tek sıkıntı o olmadan rom atılmıyosa dediğiniz şekil de zaten yapamam

Oyla:

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
bl kilidi kapalıysa yetkili hesap gerekiyor cihaz qualcom işlemcili kimse ücretsiz yetkili hesap paylaşmaz yani tıkanmış durumdasınız tek çareniz bl kilidini kırmak sonra işleme başlamak zor bir iş değil bilgi beceri gerekiyor sadece unutmadan ben ilk cihazımı tamir ederken sizin bulunduğunuz noktadan yükseldim cesaret başlangıç noktanızdır elektronik ve bilgisayar bölümü bitirmiş olmam bir şeyi değiştirmez bu tip bir işlemi okulda göstermiyorlar bu kadar motivasyondan sonra siz bu işlemi çözersiniz .

Oyla:

GudukKupsi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bl kilidi kapalıysa yetkili hesap gerekiyor cihaz qualcom işlemcili kimse ücretsiz yetkili hesap paylaşmaz yani tıkanmış durumdasınız tek çareniz bl kilidini kırmak sonra işleme başlamak zor bir iş değil bilgi beceri gerekiyor sadece unutmadan ben ilk cihazımı tamir ederken sizin bulunduğunuz noktadan yükseldim cesaret başlangıç noktanızdır elektronik ve bilgisayar bölümü bitirmiş olmam bir şeyi değiştirmez bu tip bir işlemi okulda göstermiyorlar bu kadar motivasyondan sonra siz bu işlemi çözersiniz .
Şuan bi gaza geldim bi kaç bilgilendirici video bulmaya çalışcam bulursam deniyeceğim çok sağolun

Oyla:

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
bu arada youtube videoları doğru başlangıç benzer cihazların onarımları yöntemler aynı kullanılan dosyalar farklı kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaza gelme heyecan yapma hızlı hareket etme cihazın kod adına göre işlem yap hepsi bu

Oyla:
Üst Alt