Yardım Xiomi redmi Note 8 şebeke sorunu

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5.0
Telefon Modeli
Xiomi redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar merhaba xiomi redmi Note 8 telefonum var köye geldiğim zaman hattım Vodafone köyün tam 500 metre aşağısında şebeke santrali var herkesin telefonu full 4.5 çekerken benim telefonum köyde E çekiyor sadece bu sorun xiomide var buna nasıl çözüm bulabilirim? iPhone olsun Vestel veya Huawei olsun bu gibi bütün telefonlar 4.5 sorunsuz çekiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yurtdışı cihazı ise Hindistan veya Çin cihazıdır. Baz istasyonunun yaydığı 4.5G sinyali ile uyumlu değildir yüksek ihtimalle.

Oyla:

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı cihazı ise Hindistan veya Çin cihazıdır. Baz istasyonunun yaydığı 4.5G sinyali ile uyumlu değildir yüksek ihtimalle.
hayır ben yurtiçi garantili aldım sorguladığım zaman e devletten kayıtlı olarak gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-17-12-55-48-538_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-07-17-12-55-48-538_com.android.chrome.jpg
    258 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2021-07-17-12-54-10-187_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-07-17-12-54-10-187_com.android.settings.jpg
    246,3 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınızın arka kapağında CE simgesi var mı? e-devletten sorgusunda model note 8 ve ithalat yoluyla kaydedilen imei olarak mı çıkıyor? Sorular yanlış anlaşılmasın çoğu kişi yurtdışı imei atılmış cihazı Türkiye garantili diye alıyor..

Oyla:

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6

Cihazınızın arka kapağında CE simgesi var mı? e-devletten sorgusunda model note 8 ve ithalat yoluyla kaydedilen imei olarak mı çıkıyor? Sorular yanlış anlaşılmasın çoğu kişi yurtdışı imei atılmış cihazı Türkiye garantili diye alıyor..
arkasında CE simgesi yok Hepsiburada dan Türkiye garantili satın aldım.

Ekli dosyalar

• IMG_20210717_125922.jpg
    IMG_20210717_125922.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

arkasında CE simgesi yok Hepsiburada dan Türkiye garantili satın aldım.
CE yoksa global değildir ve üstte hocalarımızında cevapladığı gibi cihazda eksik bandlar var. Bu marka ile ilgili bir sıkıntı değil malesef. Global olmayan cihazı satın almanızdan kaynaklı. iphone 8 plus ın çekmediği yerde arama yapan xiaomi gördü bu gözler :)

Oyla:

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6
CE yoksa global değildir ve üstte hocalarımızında cevapladığı gibi cihazda eksik bandlar var. Bu marka ile ilgili bir sıkıntı değil malesef. Global olmayan cihazı satın almanızdan kaynaklı. iphone 8 plus ın çekmediği yerde arama yapan xiaomi gördü bu gözler :)
çözümü yok yani öyle mi

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
çözümü yok yani öyle mi
Cihazınız resmi olmayan ithalatçı garantili ve bizim ülkeyle uyumlu değil. Yeni aldıysanız iade edin derim. IMEI kontrolü yapın hatta, tek sim görünüyorsa illegal bir durum vardır demektir. THH'ye şikayet ederseniz paranızın iadesini alabilirsiniz.

Donanımsal bir farklılık yüzünden böyle. Elinizden hiçbir şey gelmez. Aldığınız cihaz Türkiye ile uyumlu değil.

Oyla:

serkan60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
6
Cihazınız resmi olmayan ithalatçı garantili ve bizim ülkeyle uyumlu değil. Yeni aldıysanız iade edin derim. IMEI kontrolü yapın hatta, tek sim görünüyorsa illegal bir durum vardır demektir. THH'ye şikayet ederseniz paranızın iadesini alabilirsiniz.

Donanımsal bir farklılık yüzünden böyle. Elinizden hiçbir şey gelmez. Aldığınız cihaz Türkiye ile uyumlu değil.
20 Nisan'da almıştım galiba ama iki tane IMEI çıkıyor ikisinide e devletten sorguladığım zaman kayıtlı olarak gözüküyor.

cihazım KVK garantili kvkdan IMEI sorguladığım zaman orada da kayıtlı olarak çıkıyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
20 Nisan'da almıştım galiba ama iki tane IMEI çıkıyor ikisinide e devletten sorguladığım zaman kayıtlı olarak gözüküyor.

cihazım KVK garantili kvkdan IMEI sorguladığım zaman orada da kayıtlı olarak çıkıyor.
İllegal bir durum yok öyleyse ama KVK resmi teknik servis değil zaten. İthalatçı garantili dediğimiz ürün sizinki.
Turkcell kullanırsanız daha az şebeke sorunu yaşarsınız.

Oyla:
Üst Alt