Yardım Xiomi Redmi Note 11 6 Gb 128 Gb Piyasası Nedir?

goes3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 11
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
1 haftalık cihaz var elimde 6 bin ilan verdim ama 1 kişi dışında soran olmadı fiyatı cok mu yazdım kendim 8 bine aldım şu an en ucuz 8 bin civarı piyasada da neden satılmıyor sizce? elimde samsung a24 vardı hemen satabilmiştim onu 6500 liraya onun da piyasası sattğmda 8 bin liraydı.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Acilse yerinizde olsam üç beş telefoncu gezer en iyi fiyata satarım. İyi fiyat veren yerler de var dalga geçer gibi fiyat verenlerde var.

Oyla:

goes3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 11
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acilse yerinizde olsam üç beş telefoncu gezer en iyi fiyata satarım. İyi fiyat veren yerler de var dalga geçer gibi fiyat verenlerde var.

Telefoncular cok öldürüyor onlara kalsa 5 bin dışında vermezler zaten 1 haftada zararım cok daha fazla zarar etmek istemiyorum kargoyu da ben ödeyim diyorum ama yine de yok yani arayan soran 1 kişi dışında olmadı

Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
hocam özellik kullanarak ilanı başa çıkarma gibi işlemler yapmalısınız. O kadar çok model varki, insanlar aklındaki telefonu yazıp aratıyorlar yani telefon modellerine bakayım demiyorlar. bu forumada koyun telefonunuzu satışa. Bakarsınız ummadık yerden alıcı çıkar

Oyla:

goes3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 11
Konular
2
hocam özellik kullanarak ilanı başa çıkarma gibi işlemler yapmalısınız. O kadar çok model varki, insanlar aklındaki telefonu yazıp aratıyorlar yani telefon modellerine bakayım demiyorlar. bu forumada koyun telefonunuzu satışa. Bakarsınız ummadık yerden alıcı çıkar

Koydum dostum dün güven sorunu olmasın kimsenin çok sayıda tanınmış forumda referanslarım var cok sayıda satış yaptım.. Ama burada da yazan olmadı

Oyla:

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Tamam hocam hayırlı işler olsun inş

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bu durum forumdan kaynaklanmıyor. Öncelikle burası alışveriş üzerine kurulu bir forum değil, bu tarz 2. el alışveriş yapmak isteyen kişiler forumlara değil bunun için yapılmış sitelere bakarlar. Bu sitelerde şansınız daha yüksek olacaktır, size söylemiştim, resim vs koyun diye. Sadece fiyat yazmakla olmaz bu işler, biraz allayıp pullamanız gerekir. 2. el sitelerine ilanınızı koyun, en az 5 tane cihaz resmi, faturasının resmi, biraz da yapabileceği şeylerden bahsederseniz daha çok kitleye ulaşırsınız. (Örn; Pubg akıcı oynatır, Hdr video izletir vs gibi) Tabii bunları yaparken de dürüst olmaya dikkat edin, yapamayacağı şeyleri yazıp da alacak olan kişiyi mağdur etmemek lazım. İyi forumlar.

Oyla:

goes3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 11
Konular
2
Bu durum forumdan kaynaklanmıyor. Öncelikle burası alışveriş üzerine kurulu bir forum değil, bu tarz 2. el alışveriş yapmak isteyen kişiler forumlara değil bunun için yapılmış sitelere bakarlar. Bu sitelerde şansınız daha yüksek olacaktır, size söylemiştim, resim vs koyun diye. Sadece fiyat yazmakla olmaz bu işler, biraz allayıp pullamanız gerekir. 2. el sitelerine ilanınızı koyun, en az 5 tane cihaz resmi, faturasının resmi, biraz da yapabileceği şeylerden bahsederseniz daha çok kitleye ulaşırsınız. (Örn; Pubg akıcı oynatır, Hdr video izletir vs gibi) Tabii bunları yaparken de dürüst olmaya dikkat edin, yapamayacağı şeyleri yazıp da alacak olan kişiyi mağdur etmemek lazım. İyi forumlar.

Yok zaten forumdan kaynaklanıyor demedim birçok siteye ilan verdim fotolarını koydum zaten ciddi alıcı cıkarsa onlara da buradan atarım tabiki whatsapptanda atarım yeter ki yazan olsun her şekilde detaylı bilgi veririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok zaten forumdan kaynaklanıyor demedim birçok siteye ilan verdim fotolarını koydum zaten ciddi alıcı cıkarsa onlara da buradan atarım tabiki whatsapptanda atarım yeter ki yazan olsun her şekilde detaylı bilgi veririm

Oyla:
Üst Alt