Soru Xiomi mi 9 piyasadan kalkıyormu

Jeok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi mi 9
Konular
11
Merhaba

An itibariyle mi 9 128gb modeli ciddi azaldı satılan yerler 2 3 yer kaldı ve fiyatı 5200e çıktı sebebi nedir xiomi kendi mi serisini neden bırakıyor kronik sorunları mı var

Ben yeni aldım bir tek pil süresinden memnun değilim 3 4 saat ekran süresi alıyorum telefonu satmayı düşünüyorun

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Merhaba

An itibariyle mi 9 128gb modeli ciddi azaldı satılan yerler 2 3 yer kaldı ve fiyatı 5200e çıktı sebebi nedir xiomi kendi mi serisini neden bırakıyor kronik sorunları mı var

Ben yeni aldım bir tek pil süresinden memnun değilim 3 4 saat ekran süresi alıyorum telefonu satmayı düşünüyorun
Herhangi kronik sorunu olduğunu düşünmüyorum en az 7 saat ekran süresi alıyorum ve çok memnunum

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Vatanda 5800 başka sitelerde 5250 ama gel gör ki elimde yurtdışı sıfır Mi9 var ama 2600 satamadım.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Talep olmayınca arz olmuyor. Mi9 diğerlerinin yanında pek tutulmadı. Bu diğerlerinden kötü olduğu yada kronik sorunlu olduğu için değil. Hatta belki aralarında en sorunsuzu mi9 dur. Fakat note7, note 7 pro, mi9t ve mi9t pro gibi fiyat olarak daha uygun ve benzer özelliklerdeki ürünler daha çok tercih ediliyor. Ayrıca bir kaç ayda bir yeni cıhaz çıkarttıkları için Mi9 şuan eski model bir telefon sınıfına düştü.

Sonuç olarak satışı çok olan modeller getiriliyor vitrine, adam satılmayan bir şeye sermaye bağlamak istemiyor.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
En sorunsuz xaoimi cihazlarinn 1.sirasinda Mi9 var diyebilirim. Hatta forumda sorun altinda acilan konularda da en az sorun olan telefon olduğunu bakip gorebilirsiniz. Piyasada fiyatindan dolayi azalıyor satislari diyebilirim. Çünkü mi A3 , note 8 pro , mi8 gibi uyguna cihazlar var iken 5000tl bandina cikmayi cok düşünmüyor kullanıcılar. Ayrıca mi 5-6-8-9 amiral gemilerdir. Tüm seriler biter ama mi serisi bitmez :)

Oyla:

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi 5
Konular
8
Ben tam tersini düşünüyorum. Stoklarda var ama yüksek fiyatlara çıkmasının sebebi black friday indirimi yüzünden. Yani kısacası bindirip-indirecekler :) O fiyatlara göre de elinde stok olanlar yeniden satışa açıp ürünleri zarar etmeden indirimli gibi gösterip satacak. 1-2 hafta içinde normale döner bekleyin. Bu arada ben Trendyol'dan Mi 9 64gb siyah modelini 4.430 TL ye aldım. Adamlar maviyi ucuza satıyorlar, siyahlara faiş fiyat veriyorlar. Hatta Gittigidiyor'da bir satıcı mavi 64gb için 4.349 TL, siyah için 5.659 TL ve 128 gb siyah için 5.299 TL fiyat vermiş:

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    542 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    383,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    297,4 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Ben de 5-8 saat arası ekran süresi alıyorum.
Çok yoğun kullanımda 5 saat, normal kullanımda 7-8 saat.
Call of Duty, PUBG dahil 50'ye yakın oyun var.
Tüm uygulamaların arka planları ve bildirimleri açık. Mesai saatlerinde 4,5G, akşam evde wifi, dışarda gezerken yine 4,5G full açık. Parlaklık otomatik. Konum sürekli açık. Pil tasarrufu %20'ye kadar kapalı. Karanlık mod otomatik; sabah 7 akşam 7 arası açık mod, akşam 7 sabah 7 arası karanlık mod.
Okuma modu gün batımından doğumuna açık.

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Nasıl 7 saat alıyorsunuz hocam?
Her uygulamanın arka planda çalışmasını engelliyorum gereksiz servisleri kaldırıyorum. Otomatik başlatma falan onları kapatıyorum. Mi room kullandım 7 saatin altına inmedim şuan global romdayım bakalım bunda kaç saat alacaz.

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Her uygulamanın arka planda çalışmasını engelliyorum gereksiz servisleri kaldırıyorum. Otomatik başlatma falan onları kapatıyorum. Mi room kullandım 7 saatin altına inmedim şuan global romdayım bakalım bunda kaç saat alacaz.
Merak ediyorum sonucu hocam.

Oyla:
Üst Alt