Yardım Xiomi Mi 5 Klasörler Açılmıyor

eyup_gucluturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Xiomi mi 5 32GB
Konular
4
Hocam herkeze iyi günler ben bir Xiomi mi 5 kullanıcısıyım telefonu normal olarak kullanıyordum ki şarjım bitti doğal olarak bende şarja taktım biraz dolduktan sonra aldım fakat bikaç hata verdi sistem sürekli duruyor diye geri bildirim gönderdim ama asıl sorun telefondaki klasörler açılmıyor basınca hata veriyor ama klasör içindeki uygulamaları Google'dan sesli komutla açabiliyoruz lütfen yardım edin

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Başka dosya yöneticisi denemek, yeniden başlatmak, güncelleyiciden aynı güncellemeyi tekrar kurmak dışında aklıma bir şey gelmedi.

Oyla:

eyup_gucluturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Xiomi mi 5 32GB
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka dosya yöneticisi denemek, yeniden başlatmak, güncelleyiciden aynı güncellemeyi tekrar kurmak dışında aklıma bir şey gelmedi.
Hocam bana göre bu telefon eski ve 2. El o yüzden ara sıra böyle yazılım hataları alıyorum örneğin telefon ilk elimdeyken okuma modunu açınca ekran kararıyo yeniden baslatılıyo fakat ekran karanlık sıfırladıktan sonra düzeldi sizce bunun içinde sıfırlamak lazımmı?

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bilemiyorum. Ben de mi5 kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben miui 10 da iken anormal bir sorunla karşılaşmadım.

Oyla:

alihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
c 35 30
Konular
1
Aynı sorun bende de çıktı klasörlere tıkladığımda açılmıyor sistem başlatıcısı durdu diyor .

Çözümü bir şekilde buldum app vault diye bir uygulamanın güncellemesi yüzünden oluyor. Eğer benim gibi olay store klasör içinde ise açamıyorsanız herhangi bir site olay store reklamına tıklayın uygulamayı bu sayede açabilirsiniz sonra uygulamanın güncellemesini kaldırın düzelecektir.

Son düzenleme:
Oyla:

eyup_gucluturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Xiomi mi 5 32GB
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de çıktı klasörlere tıkladığımda açılmıyor sistem başlatıcısı durdu diyor .

Çözümü bir şekilde buldum app vault diye bir uygulamanın güncellemesi yüzünden oluyor. Eğer benim gibi olay store klasör içinde ise açamıyorsanız herhangi bir site olay store reklamına tıklayın uygulamayı bu sayede açabilirsiniz sonra uygulamanın güncellemesini kaldırın düzelecektir.
Hocam app vault diye bişey yok bende ben çözümü buldum Play storeyi acamiyosan googleye yazınca altta yazı uygulamalarım diye irfan aç xiomi poco launcher 2.0 var onu indir kur duzeliyo fakat launcherin ve arayüzün degisiyor

Oyla:

necoban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
neco
Cihazım
mi5
Konular
2
aynı sorunu yasadım , poco launcher yukledim düzeldi, tavsiye ederim