- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Redmi Note
- Meslek
- Özel Sektör
- Konular
- 7
Merhaba Arkadaşlar İyi Bayramlar,ben önceden android kullanıyordum çok seviyordum ancak kullandığım cihazın hız sıkıntısından dolayı cihazımı sattım ve ios aldım şu anda iphone 6 + modelini kullanmaktayım iphone aslında güzel ama fiyatlar hepimizin malumu iosa geçicek bir arkadaşımız cihazını yükseltme imkanını bulamazsa cihazı almasını gereksiz görüyorum(yükseltme imkanım var ama ondan düşük fiyata aynı performanstaki xiomi telefon göze çarpıyor) çünkü hepimizin malumudur'ki hangi firma olursa olsun her sene yeni telefon modelleri çıkarıp satıyor ve yeni aldığımız cihazlarımız eski gibi görünme algısı ortaya çıkıyor (bize göre yeni aldığımız halde)velhasıl gelelim konumuza ben uzun zamandan beri Xiomi Firmasının attığı adımları gözlemliyorum türkiye pazarına girişlerini tebrik ediyorum Xiomi Telefon Almayı Düşünüyorum ancak parça sıkıntısı servisten çekiniyorum almayı düşündüğüm telefonlar (Redmi 5 Plus,Note 5 pro,Note 5,Mİ A2) öneriniz ne olur arkadaşlar bu telefonlar çokmu ısınır şarjı çokmu gider kasarmı performans durumu nedir geri dönüş yaparsanız çok sevinirim hepinize iyi forumlar.
Son düzenleme: