Yardım Xioami Sorunlu bir telefonmu ?

FikretErs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fikret
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son sürüm
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ben mi 8 aldım fakat instangram bazen çalışmıyor Facebook gibi internet var baska yerlere giriyom fakat oaralara giremiyorum basklari giriyor yanimda ben göremiyorum bu cihazdan kaynaklimi fikirlerinizi soylermisiniz ? Cihaz mi8

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Arkadaşlar ben mi 8 aldım fakat instangram bazen çalışmıyor Facebook gibi internet var baska yerlere giriyom fakat oaralara giremiyorum basklari giriyor yanimda ben göremiyorum bu cihazdan kaynaklimi fikirlerinizi soylermisiniz ? Cihaz mi8

Şuandan bahsediyorsanız genel olarak facebook,whatsapp,instagram sunucularında bakım var telefonla alakalı bir durum değil yani ''14/04/2019 Facebook Bakımı'' mevcut hangi cihazdan erişim yaparsanız yapın yavaşlık hatta yer yer erişim sorunu olacaktır. Samsung,iphone farketmez...

Genel olarak ise mi 8 lite kullanıyorum ve sorunum şuan için yok olan arkadaşlarımız var yazılımsal güncelleme ile çözülecek sorunlar.

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Ekran oranının tam olmaması sebebiyle bazı uygulamalarda sorun yaşarsınız. Instagram telefon üreticilerinin sorunlarını çözmediği için de onda bazı sorunlar olabilir ama uygulananın açılmaması normal değil.

Bugün ben de WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşadım. Ama normalde olmayan bir durum bu.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
14:17den beri dediginiz uygulamalara erişim saglanamiyor.

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Yaklaşık yarım saat önce WhatsApp ve Instagram çöktü. Her zaman için bu problemden muzdaripsen hard reset atmayı tavsiye ederim. Mi8 kullanan arkadaşımdan hiç böyle bir şey duymadım.

Oyla:

bhayzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baha
Cihazım
Discovery
Konular
2
Dediğim gibi telefon ile alakalı değildir yaşanan sorun FACEBOOK,İNSTAGRAM,WHATSAPP 14/04/2019 BAKIMIDIR!

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Xiaomi ile ilgili bir durum yok Facebook sunucularına ulaşılmıyor. Yani WhatsApp, Instagram vb uygulamalar için sorun server kaynaklı. Cihazınıza bu kadar şüphe ile yaklaşmamanızı tavsiye ederim.

Oyla:

FikretErs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fikret
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu tam olarak anlatır mısınız? Ekran oranının tam olmaması sebebiyle bazı uygulamalarda sorun yaşarsınız. Instagram telefon üreticilerinin sorunlarını çözmediği için de onda bazı sorunlar olabilir ama uygulananın açılmaması normal değil.

Bugün ben de WhatsApp'ta bağlantı sorunu yaşadım. Ama normalde olmayan bir durum bu.
ekran oranı anlayamadım nasıl yanı

Oyla:
Üst Alt