Yardım Xioami redmi 5 plus çalışmıyor açılmıyor

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 5 plus 16 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 5 plus telefonum zamanında delta servisin bizi mağdur etmesi ile ekranı elimizde kaldı. Ekran yakın zamanda komple gitti. Yeni ekran aldım. Ekran geldi taktım denemek için açma tuşuna bastim ama ekran gelmedi. Bildirim ışığı yanıp sönüyor 3 5 kere sonra tepki vermiyor.
Şarja taktım yine bildirim ışığı aynı şekilde yanıp sönüyor . Sabaha kadar şarjda kaldı yine tepki yok.
Kardeşim telefonun son zamanlarda ara sıra şarj almadığını söyledi.
Simidi
Acaba batarya bitti diye telefon tepki mi vermiyor. Şarj soketi de bozuksa tlfn sarj almıyor. Yeni soket siparişi verdim gelince takcam. Düzelir mi bilmiyorum
Düzelmezse acaba brick dediğiniz olay mi oldu. Yazilimsal olarak müdahale edilmedi daha önce cihaza. Ekran komple gitmeden önce normal çalışıyordu Cihaz. Yardım için teşekkür ederim

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olacak kimse yok mu

Oyla:

Gürkanpala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkanpala
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse cevap yazmadi. Yinede teşekkür ederim. Bunu Google dan aratıp aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum. Cihaz çalıştı. Batarya almıştım yeni onu taktım. Cihazın şarj soketi arizali olduğu için şarj almamış. Sarj soketini de değiştirdim. Sorun kalmadı. Eski bataryayı takıntım tekrar.

Oyla:

nailcetin14

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazda pil
Cihazım
xiaomi redmi 5
Konular
0
Merhabalar benimde aynı sorun oldu batarya degişti şarj alıyor ama her türlü denedik açılmdı sizin nasıl olduda açıldı cevap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar benimde aynı sorun oldu batarya degişti şarj alıyor ama her türlü denedik açılmdı sizin nasıl olduda açıldı cevap şarza takınca bildirim ışığı yanıp sönüyor

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt