- Adım
- Gürkanpala
- Cihazım
- Redmi not 6 pro
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Redmi 5 plus 16 gb
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Redmi 5 plus telefonum zamanında delta servisin bizi mağdur etmesi ile ekranı elimizde kaldı. Ekran yakın zamanda komple gitti. Yeni ekran aldım. Ekran geldi taktım denemek için açma tuşuna bastim ama ekran gelmedi. Bildirim ışığı yanıp sönüyor 3 5 kere sonra tepki vermiyor.
Şarja taktım yine bildirim ışığı aynı şekilde yanıp sönüyor . Sabaha kadar şarjda kaldı yine tepki yok.
Kardeşim telefonun son zamanlarda ara sıra şarj almadığını söyledi.
Simidi
Acaba batarya bitti diye telefon tepki mi vermiyor. Şarj soketi de bozuksa tlfn sarj almıyor. Yeni soket siparişi verdim gelince takcam. Düzelir mi bilmiyorum
Düzelmezse acaba brick dediğiniz olay mi oldu. Yazilimsal olarak müdahale edilmedi daha önce cihaza. Ekran komple gitmeden önce normal çalışıyordu Cihaz. Yardım için teşekkür ederim
Şarja taktım yine bildirim ışığı aynı şekilde yanıp sönüyor . Sabaha kadar şarjda kaldı yine tepki yok.
Kardeşim telefonun son zamanlarda ara sıra şarj almadığını söyledi.
Simidi
Acaba batarya bitti diye telefon tepki mi vermiyor. Şarj soketi de bozuksa tlfn sarj almıyor. Yeni soket siparişi verdim gelince takcam. Düzelir mi bilmiyorum
Düzelmezse acaba brick dediğiniz olay mi oldu. Yazilimsal olarak müdahale edilmedi daha önce cihaza. Ekran komple gitmeden önce normal çalışıyordu Cihaz. Yardım için teşekkür ederim