Yardım Xioami mi router 4a gigabit edition 30-40 dakikada bir bağlantı kopma sorunu

aliimran.bas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi A2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0
Telefon Modeli
mi router 4a
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
mi router 4a router'ını kullanıyorum. yaklaşık 30 40 dakikada bir bağlantı kopuyor. benim sorunumu aynen yaşayan insanlar var ama geri cevap alamamışlar bende buraya konu açmak istedim. bilen biri varmıdır yada nedeni sizce nedir?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Modemin üstünde bı sıfırlama tuşu var onu denermisiniz banada olmuştu böyle çözüldü

Oyla:

aliimran.bas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
mi A2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemin üstünde bı sıfırlama tuşu var onu denermisiniz banada olmuştu böyle çözüldü.

sıfırlayıp tekrardan kurmaktan bahsediyorsanız 2 3 kere sıfırladım zaten. ama o tuş uzun basınca sıfırlıyor galiba tek basınca kapat aç mı yapıyor.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
sıfırlayıp tekrardan kurmaktan bahsediyorsanız 2 3 kere sıfırladım zaten. ama o tuş uzun basınca sıfırlıyor galiba tek basınca kapat aç mı yapıyor.
Evet komple sıfırdan kurun birde güncellemelerini kontrol edin mi wifi uygulamasından

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
19
mi router 4a router'ını kullanıyorum. yaklaşık 30 40 dakikada bir bağlantı kopuyor. benim sorunumu aynen yaşayan insanlar var ama geri cevap alamamışlar bende buraya konu açmak istedim. bilen biri varmıdır yada nedeni sizce nedir?
wifi ayarlarina gir ordan bant genisligini 20 mhzye cek birda kanllar var onuda 1 yap mesela kaydet dene olamzsa kanallari 1 3 6 9 gibi degistir. birde telefonun wifiye gir kayitli wifinin ayarindan cihazin mac adresini rasgele mac yap biri cozer diye dusunuyorum

Oyla:
Üst Alt