A Azadbey Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım muhammed Cihazım xioami note2 Yaş 30 Konum van Katılım 10 Şubat 2018 Konular 4 Mesajlar 8 Tepkime puanı 2 Puanları 3 15 Şubat 2018 #1 xıoami mı note 2 global sürüm için bootloader kilidini kaldırmak için xıoami unlock sitesine başvuru yapmak gerekiyor mu ?
xıoami mı note 2 global sürüm için bootloader kilidini kaldırmak için xıoami unlock sitesine başvuru yapmak gerekiyor mu ?
acemimerakli Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Özkan Cihazım mi5 Konum bursa Katılım 20 Ekim 2016 Konular 2 Mesajlar 515 Tepkime puanı 231 Puanları 58 17 Şubat 2018 #2 Azadbey' Alıntı: xıoami mı note 2 global sürüm için bootloader kilidini kaldırmak için xıoami unlock sitesine başvuru yapmak gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... yeni çıkan tüm mi'ler kilitli diye biliyorum. unlock için başvuru yapmalısınız. Oyla: Oyla 0 Downvote
Azadbey' Alıntı: xıoami mı note 2 global sürüm için bootloader kilidini kaldırmak için xıoami unlock sitesine başvuru yapmak gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... yeni çıkan tüm mi'ler kilitli diye biliyorum. unlock için başvuru yapmalısınız.